reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Proszę bez hejtu 🙈 ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik <1,2. Jestem trzy dni przed miesiączką, hm czy jest jakaś szansa na ciążę skoro trochę wzrosła ta beta czy raczej nie ma co liczyć?🙈

Proszę bez hejtu 🙈 ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik <1,2. Jestem trzy dni przed miesiączką, hm czy jest jakaś szansa na ciążę skoro trochę wzrosła ta beta czy raczej nie ma co liczyć?🙈
Mamy podobna sytuacje. U mnie rowniez miesiączka 01.07. Bete robilam w sobotę tzn 25.07 i wyszla 0,2

Mialam czekac do piątku do dnia miesiaczki ale nie wytrzymalam i zrobiłam przed chwila test.. jedna krecha , nawet cienia nie mozna sie bylo doszukac:(

a mieszkasz w Polsce? Pierwszy raz słyszę żeby do położnej się udac, nie kojarzę żeby moje koleżanki szly
Nie, nie mieszkam w Polsce. Tutaj położna prowadzi ciążę, przy porodzie tez jest ona, chyba że coś się dzieje to wzywają lekarza.
Proszę bez hejtu [emoji85] ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik QUOTE]

Nie pomoge, nie znam się, ale trzymam mocno kciuki ;-)

Mamy podobna sytuacje. U mnie rowniez miesiączka 01.07. Bete robilam w sobotę tzn 25.07 i wyszla 0,2

Mialam czekac do piątku do dnia miesiaczki ale nie wytrzymalam i zrobiłam przed chwila test.. jedna krecha , nawet cienia nie mozna sie bylo doszukac:(
Mi test też pokazuje jedna kreskę dlatego nie wytrzymałam i znów poszłam na betę 🙈

reklama
Do góry