Kingazet92
Fanka BB :)
Tak, ale jakiś bladzioch...właśnie wracam z bety, jeszcze dzisiaj będzie wynik i wszystko się wyjaśniKinga zrobiłaś test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ale jakiś bladzioch...właśnie wracam z bety, jeszcze dzisiaj będzie wynik i wszystko się wyjaśniKinga zrobiłaś test?
MasakraTak, tak, teraz jest taki obowiązek, moja szwagierka co chwilę dreptała do położnej ale pod koniec ciąży, nie na początku
Mamy podobna sytuacje. U mnie rowniez miesiączka 01.07. Bete robilam w sobotę tzn 25.07 i wyszla 0,2Proszę bez hejtu ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik <1,2. Jestem trzy dni przed miesiączką, hm czy jest jakaś szansa na ciążę skoro trochę wzrosła ta beta czy raczej nie ma co liczyć?
Nie, nie mieszkam w Polsce. Tutaj położna prowadzi ciążę, przy porodzie tez jest ona, chyba że coś się dzieje to wzywają lekarza.a mieszkasz w Polsce? Pierwszy raz słyszę żeby do położnej się udac, nie kojarzę żeby moje koleżanki szly
Proszę bez hejtu [emoji85] ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik QUOTE]
Nie pomoge, nie znam się, ale trzymam mocno kciuki ;-)
Mi test też pokazuje jedna kreskę dlatego nie wytrzymałam i znów poszłam na betęMamy podobna sytuacje. U mnie rowniez miesiączka 01.07. Bete robilam w sobotę tzn 25.07 i wyszla 0,2
Mialam czekac do piątku do dnia miesiaczki ale nie wytrzymalam i zrobiłam przed chwila test.. jedna krecha , nawet cienia nie mozna sie bylo doszukac
Trzymam kciuki za następny cyklKochane kwietniowe ciężarówkinudów, mało kilogramów do zrzucenia, dużo zdrówka i spokoju, u mnie pomału okres się zaczyna także uciekambędę działać dalej