reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Proszę bez hejtu 🙈 ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik <1,2. Jestem trzy dni przed miesiączką, hm czy jest jakaś szansa na ciążę skoro trochę wzrosła ta beta czy raczej nie ma co liczyć?🙈

Proszę bez hejtu 🙈 ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik <1,2. Jestem trzy dni przed miesiączką, hm czy jest jakaś szansa na ciążę skoro trochę wzrosła ta beta czy raczej nie ma co liczyć?🙈
Mamy podobna sytuacje. U mnie rowniez miesiączka 01.07. Bete robilam w sobotę tzn 25.07 i wyszla 0,2

Mialam czekac do piątku do dnia miesiaczki ale nie wytrzymalam i zrobiłam przed chwila test.. jedna krecha , nawet cienia nie mozna sie bylo doszukac:(

a mieszkasz w Polsce? Pierwszy raz słyszę żeby do położnej się udac, nie kojarzę żeby moje koleżanki szly
Nie, nie mieszkam w Polsce. Tutaj położna prowadzi ciążę, przy porodzie tez jest ona, chyba że coś się dzieje to wzywają lekarza.
Proszę bez hejtu [emoji85] ostatnia miesiączka 1.07, owulacja była pewnie gdzieś koło 17-18.07 (tak mi się zdaje) , zrobiłam betę 21.07 wynik 0,23 , powtórzyłam dziś i wynik QUOTE]

Nie pomoge, nie znam się, ale trzymam mocno kciuki ;-)

Mamy podobna sytuacje. U mnie rowniez miesiączka 01.07. Bete robilam w sobotę tzn 25.07 i wyszla 0,2

Mialam czekac do piątku do dnia miesiaczki ale nie wytrzymalam i zrobiłam przed chwila test.. jedna krecha , nawet cienia nie mozna sie bylo doszukac:(
Mi test też pokazuje jedna kreskę dlatego nie wytrzymałam i znów poszłam na betę 🙈

reklama
Do góry