reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Czesc dziewczyny, wczoraj i dzis 2 kreseczki wiec dolaczam do grona kwietniowek :) tp wychodzi mi mniej wiecej na 5 kwietnia :)
Mam juz dwoje dzieci, we wrzesniu beda miec 6 i 3 lata :)
Mam nadzieje ze to bedzie nudna i nieciekawa ciaza w przeciwienstwie do poprzednich
Gratulacje!! 🥰

reklama
Dziewczyny dziś poszłam zbadać progesteron po tygodniu czasu czy idzie w górę, czy czasem nie spada w dol. [emoji37] i tsh [emoji1303] Rano żadnych objaw znowu się zamartwialam czy wszystko ok, a teraz w pracy zmeczenie i nie wiem lekkie mdłości ? [emoji19]
Ja tam się cieszę że póki co nie męczą mnie objawy ciążowe [emoji6].

Dziewczyny rozmawiałam dzisiaj z lekarzem, nie ma przeciwwskazań do lotu samolotem na początku ciąży 😃 nie ma żadnych dowodów naukowych przemawiających za tym, że lot, szczególnie na krótkiej trasie ma jakikolwiek negatywny wpływ na ciąże. Także odetchnęłam z ulgą. 😊 🌴🌴🌴
Na pierwsza wizytę ginekologiczną mam dopiero zgłosić się za miesiąc, a wcześniej zrobić badania krwi i moczu. ;)

A jak tam u was? Jak samopoczucie dzisiaj?😊

Czesc dziewczyny, wczoraj i dzis 2 kreseczki wiec dolaczam do grona kwietniowek :) tp wychodzi mi mniej wiecej na 5 kwietnia :)
Mam juz dwoje dzieci, we wrzesniu beda miec 6 i 3 lata :)
Mam nadzieje ze to bedzie nudna i nieciekawa ciaza w przeciwienstwie do poprzednich
Witaj. Rozgosc się u nas. Mi też się marzy trójka dzieci ale póki co w ciąży z drugim, więc nie wiem czy zdążę mieć trzecie [emoji23]

Dziewczyny rozmawiałam dzisiaj z lekarzem, nie ma przeciwwskazań do lotu samolotem na początku ciąży [emoji2] nie ma żadnych dowodów naukowych przemawiających za tym, że lot, szczególnie na krótkiej trasie ma jakikolwiek negatywny wpływ na ciąże. Także odetchnęłam z ulgą. [emoji4] [emoji267][emoji267][emoji267]
Na pierwsza wizytę ginekologiczną mam dopiero zgłosić się za miesiąc, a wcześniej zrobić badania krwi i moczu. ;)

A jak tam u was? Jak samopoczucie dzisiaj?[emoji4]
U mnie samopoczucie świetne, energii mam sporo. No i odliczam dni do urlopu.. oby do piątku!

Dziewczyny rozmawiałam dzisiaj z lekarzem, nie ma przeciwwskazań do lotu samolotem na początku ciąży 😃 nie ma żadnych dowodów naukowych przemawiających za tym, że lot, szczególnie na krótkiej trasie ma jakikolwiek negatywny wpływ na ciąże. Także odetchnęłam z ulgą. 😊 🌴🌴🌴

A jak tam u was? Jak samopoczucie dzisiaj?😊
a krew ogólna morfologię?:-)

U mnie samopoczucie świetne, energii mam sporo. No i odliczam dni do urlopu.. oby do piątku!

To sobie odpoczniesz 😃😃😃
Ja urlop dopiero od 10.08, ale też odliczam dni 😎 ja właśnie też o dziwo mam więcej energii 😋

a krew ogólna morfologię?:-)

Oznaczenie grupy krwi, morfologię, glukozę, toxoplazmoze i mocz ;)

A wy jakie robiliście badania?

reklama
To sobie odpoczniesz [emoji2][emoji2][emoji2]
Ja urlop dopiero od 10.08, ale też odliczam dni [emoji41] ja właśnie też o dziwo mam więcej energii [emoji39]

Oznaczenie grupy krwi, morfologię, glukozę, toxoplazmoze i mocz ;)

A wy jakie robiliście badania?
Badania zrobię dopiero po wizycie, takie jakie zleci lekarz. Przed wizytą sama z siebie nic nie robię ( oprócz bety)

Do góry