reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Sechmet trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze 😍😍

MoniaJ2424 bardzo mi przykro 😥

Za dziewczyny które mają dzisiaj jutro wizytę trzymam kciuki, i będę czekała na wieści, ja jeszcze na urlopie w Pl i bardzo ciężko was nadrobić 😜ale będę podczytywać i czekać na wieści, buziaki 😍

reklama
A mnie nie dość, ze męczą mdłości to jeszcze rano mnie zaatakowała za przeproszeniem sraczka. No kuurde, co jeszcze😜 tak mnie w podbrzuszu zakręciło, ze w pierwszej chwili sie wystraszyłam zanim ogarnelam, ze to jednak jelita. I co tu jesc😱 a juz sie cieszyłam, ze przy tych miłościach dałam rade zjesc bułkę z dżemem śliwkowym...

Hej dziewczyny, ja już jestem po badaniu krwi, za pakiet, który zlecił lekarz zapłaciłam 240 zł, w tym była morfologia, mocz, toksoplazmoza, grupa krwi, cukier, wit d3, hcv, HIV i vdrl. W sumie myslalam, ze więcej zaplace wiec chyba jest ok jak na ilosc badan 👍🏻 w czwartek wizyta mam nadzieje, ze wszystko będzie ok i zobaczę nasza maleńka istotkę. ❤️
Będzie dobrze. Ja nie bylam jeszcze na badaniach,ale w labie wyliczyli mi 345 zl,wiec masz supcio cenę,:)

A mnie nie dość, ze męczą mdłości to jeszcze rano mnie zaatakowała za przeproszeniem sraczka. No kuurde, co jeszcze😜 tak mnie w podbrzuszu zakręciło, ze w pierwszej chwili sie wystraszyłam zanim ogarnelam, ze to jednak jelita. I co tu jesc😱 a juz sie cieszyłam, ze przy tych miłościach dałam rade zjesc bułkę z dżemem śliwkowym...
Jezu, odkąd jestem w ciąży, mam identyczną rewolucje w jelitach 🤣
Rzeczy, które jadłam przed, chyba nie pasują maluchowi 🤣
Tak samo jak autem jeździć nie mogę, bo od razu wymiotuje.

reklama
Do góry