Izaar
Zaciekawiona BB
Jak będzie mi się kończyła umowa będę w 12 tygodniu .Chyba salezy w ktorym tygodniu ciazy konczy Ci sie umowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak będzie mi się kończyła umowa będę w 12 tygodniu .Chyba salezy w ktorym tygodniu ciazy konczy Ci sie umowa?
Mam to samo. Z pierwszym przeżywałam bardzo. Teraz luzik, wiem co mnie czeka i jakoś się bardzo nie stresuje, mimo że może nie być łatwo. Czasem zapominam że jestem w ciążyNo dokładnie, ja też się cieszę że dużo z was to czuje ze nie jestem sama, potwierdza to tylko ze jest wszystko ok, i druga ciąża człowiek się tak już nie fascynuje,
Bardzo mi przykro...Puste jajo, dostałam skierowanie jutro na pomorzany jade i powinnam po południu wyjsc. Od razu moge zachodzic w kolejną ciaze.
Oh kochana,przytulam i trzymam kciuki za was xxxxCześć dziewczyny. Nie odzywałam się kilka dni bo u mnie nie ma dobrych wiesci póki co. Mialam ciężki weekend. Zaczełam plamić, a do poniedziałku rano była już krew. Nie mam żadnych bóli ani nic, czuje się swietnie fizycznie. Wczoraj byłam w szpitalu i zbadał mnie ginekolog bo nie mieli sonografa wolnego by zrobić USG. W zasadzie to ciesze się że dopiero w środę bo przynajmniej bedzie wiadomo na 100 procent.
Mimo, że krawie to szyjka jest zamknięta ciasno.. wiec jest jakaś nadzieje. Jutro mam USG rano. Będę już 7+5 więc albo bedzie serce albo nie.
Krawienie nie jest mocne, nie zalewam wkładki. W dzień jest widocznie głównie na papierze ale z rana jest tego więcej..
Jestem spokojna dość ..
Widzę Tola40, że masz dokladnie te same ojawy wiec jesteśmy w jednej łodzi...
Bardzo mi przykro.. Pisałaś że byłaś w 8tyg.. A wcześniejsze usg miałaś było wszystko ok jezxu ja to chyba zemdleje jutro z nerowPuste jajo, dostałam skierowanie jutro na pomorzany jade i powinnam po południu wyjsc. Od razu moge zachodzic w kolejną ciaze.
dziękuje za te ciepłe i pouczające słowa oby było lepiejNie schylaj sie, absolutnie żadnego martwego ciągu, podnieść cos z nóg nie wyginaj kręgosłupa w łuk, za silne przeciążenie.
Leżac kręgosłup MUSI dotykać powierzchni koniecznie. Sama mam uszkodzony kręgosłup na dolnych odcinkach, wiem co to znaczy. Trzymaj się Kochana, przejdzie i powodzneia z wyprawkami ❤!!!
Jeżeli w momencie rozwiązania umowy będziesz miała ukończony 3 miesiąc ciąży Twoja umowa zostanie automatycznie przedłużona do dnia porodu. Skoro źle się czujesz i wiesz, że nie dasz rady, to moim zdaniem nie masz się nad czym zastanawiać.Dziewczyny, od dwóch dni mam straszne mdłości i usypiam jak tylko siadam... Pracuje 8h przed komputerem tylko mam umowę próbna na 3 miesiące (jestem w 6tyg ciąży). Czy myślicie że mogę wziąć L4? Czy pracodawca może mnie wtedy zwolnić? Nie planowałam iść tak wcześnie na zwolnienie ale czuję wczoraj dwa razy usnęłam w pracy, dobrze, że szef nie widział
To moja pierwsza ciąża i tak bardzo bym chciała , żeby wszystko było dobrze, najchętniej to codziennie latałabym do lekarza jeśli będę czuła się jeszcze gorzej to idę na zwolnienie , jestem odpowiedzialna za dwie osoby teraz i na tym muszę się skupićJeżeli w momencie rozwiązania umowy będziesz miała ukończony 3 miesiąc ciąży Twoja umowa zostanie automatycznie przedłużona do dnia porodu. Skoro źle się czujesz i wiesz, że nie dasz rady, to moim zdaniem nie masz się nad czym zastanawiać.
Dokładnie tak Dzisiaj już zostało napisane, że praca i wiele innych rzeczy są do poukładania, nie ma nic ważniejszego niż nowe życie Co do pierwszej czy kolejnej ciąży to ja mam zupełnie odwrotnie W pierwszej byłam zupełnie spokojna a teraz schizuję się wszystkim! No, ale w moim przypadku od pierwszej ciąży minęło już 14 lat więc tym się trochę usprawiedliwiamTo moja pierwsza ciąża i tak bardzo bym chciała , żeby wszystko było dobrze, najchętniej to codziennie latałabym do lekarza jeśli będę czuła się jeszcze gorzej to idę na zwolnienie , jestem odpowiedzialna za dwie osoby teraz i na tym muszę się skupić