Olka2729
Fanka BB :)
Ja za badania zaplacilam 370 i za recepte na duphaston i luteine 170Będzie dobrze. Ja nie bylam jeszcze na badaniach,ale w labie wyliczyli mi 345 zl,wiec masz supcio cenę,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za badania zaplacilam 370 i za recepte na duphaston i luteine 170Będzie dobrze. Ja nie bylam jeszcze na badaniach,ale w labie wyliczyli mi 345 zl,wiec masz supcio cenę,
Jeszcze trochę i od września będą leki darmowe dla kobiet w ciąży właśnie mówili w wiadomościach.... Chociaż tyleJa za badania zaplacilam 370 i za recepte na duphaston i luteine 170
A lekarz prywatnie tez bedzie wystawiać leki za darmo ,bo jakoś nie wydaje mi się.Jeszcze trochę id września będą leki darmowe dla kobiet w ciąży właśnie mówili w wiadomościach.... Chociaż tyle
Nie wiem ale jutro się mojej gin spytam.. Jeżeli dam radę... Jak znowu czegoś nie powie złego to ja już się załamieA lekarz prywatnie tez bedzie wystawiać leki za darmo ,bo jakoś nie wydaje mi się.
Ja byłam na wizycie na NFZ więc teoretycznie mam wszystko za darmo, ale lekarz zapytał mnie jakie badania sobie zrobiłam przed wizytą.. mam wrażenie że oczekiwał że będę na badania prywatnie chodzić, bo wypisal mi na razie tylko skierowanie na morfologie i mocz chociaż powiedział że i tak będzie tego więcej. Jak zapytałam czy nie może od razu wszystkiego wypisać to stwierdził że nie...Ja za badania zaplacilam 370 i za recepte na duphaston i luteine 170[emoji2356]
Ja tez nie znoszę kichac, bo raz że spinam brzuch, ale z racji problemów z kręgosłupem, mam jeszcze dodatkowo odrzut w kręgosłup, to dopiero jest kombinowanie, zwykle kucam, by było jak najmniej odczuwalne, ale o dziwo ostatnio na łóżku na wznak da się wytrzymać.Tak jak kocham to się muszę zwinąć bo pachwiny jakby mi pękały
Obstawiam, ze sie rozliczają ze wszystkich skierowań i na reszte tych droższych badań kierują dopiero na dalszym, „pewniejszym” etapie ciazy... tak u nas działa NFZ niestety...Ja byłam na wizycie na NFZ więc teoretycznie mam wszystko za darmo, ale lekarz zapytał mnie jakie badania sobie zrobiłam przed wizytą.. mam wrażenie że oczekiwał że będę na badania prywatnie chodzić, bo wypisal mi na razie tylko skierowanie na morfologie i mocz chociaż powiedział że i tak będzie tego więcej. Jak zapytałam czy nie może od razu wszystkiego wypisać to stwierdził że nie...
Każdy lekarz od września wystawi receptę na darmową np.na Luteinę przy potwierdzonej ciąży. Wg informacji z MZ w wczoraj .Nie wiem ale jutro się mojej gin spytam.. Jeżeli dam radę... Jak znowu czegoś nie powie złego to ja już się załamie
U mnie bardzo mała beta, rośnie prawidłowo, ale małe wartości trochę się stresujeja też wczoraj 4+6! idziemy tak samo, ja z kolei mam wizytę w poniedziałek
I jak po wizycie ?Też już nie śpię. Pobudka o 4 i o 6 na siku to standard od trzech tygodni
Odliczam do wizyty bo mam jutro na 13:00 . Przepisałam się do innego lekarza