reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja za badania zaplacilam 370 i za recepte na duphaston i luteine 170[emoji2356]
Ja byłam na wizycie na NFZ więc teoretycznie mam wszystko za darmo, ale lekarz zapytał mnie jakie badania sobie zrobiłam przed wizytą.. mam wrażenie że oczekiwał że będę na badania prywatnie chodzić, bo wypisal mi na razie tylko skierowanie na morfologie i mocz chociaż powiedział że i tak będzie tego więcej. Jak zapytałam czy nie może od razu wszystkiego wypisać to stwierdził że nie...

Tak jak kocham to się muszę zwinąć bo pachwiny jakby mi pękały 🙈
Ja tez nie znoszę kichac, bo raz że spinam brzuch, ale z racji problemów z kręgosłupem, mam jeszcze dodatkowo odrzut w kręgosłup, to dopiero jest kombinowanie, zwykle kucam, by było jak najmniej odczuwalne, ale o dziwo ostatnio na łóżku na wznak da się wytrzymać. 😃

Ja byłam na wizycie na NFZ więc teoretycznie mam wszystko za darmo, ale lekarz zapytał mnie jakie badania sobie zrobiłam przed wizytą.. mam wrażenie że oczekiwał że będę na badania prywatnie chodzić, bo wypisal mi na razie tylko skierowanie na morfologie i mocz chociaż powiedział że i tak będzie tego więcej. Jak zapytałam czy nie może od razu wszystkiego wypisać to stwierdził że nie...
Obstawiam, ze sie rozliczają ze wszystkich skierowań i na reszte tych droższych badań kierują dopiero na dalszym, „pewniejszym” etapie ciazy... tak u nas działa NFZ niestety...

reklama
Do góry