reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

ja naprawdę nie wiem skąd wy bierzecie tych lekarzy, ja w pierwszej ciąży chodziłam na NFZ, wizyty co miesiąc, lekarz rewelacyjny, bardzo miły, wszystko pokazywał, tłumaczył, wszystkie badania na skierowanie, więc nie zapłaciłam ani 1zł, do tego jak stwierdził, że mogę mieć za mało wód to zaraz mi szukał u siebie w szpitalu miejsca, teraz chodzę prywatnie do luxmedu, bo mąż wykupił nam w pracy pakiet za 100zł i mam w tym prowadzenie ciąży i wszystkie badania na skierowanie, więc też za badania nic nie płacę, a lekarz też bardzo fajny i sprzęt super, dlatego zdecydowałam się do niego chodzić...ja płacę tylko za prenatalne, czyli przez całą ciąże 500zł, chyba, że chciałabym zrobić jeszcze prenatalne w 33 tygodniu, ale to już nie jest obowiązkowe, także współczuję tych waszych lekarzy, bo ja na moich złego słowa powiedzieć nie mogę
Masz szczęście nic tylko pozazdrościć. :)W Wawie ciezko zapisac sie nawet do pryeatnego jesli jest dobry a NFZ ....ja do dobrego lekarza nie miałam szans się dostać

reklama
Matko pochwaliłam się moim super samopoczuciem, od wczoraj mam tak wyczulony wech ze nie daje rady! Wszystko mi śmierdzi okrutnie!!
Powiedziałam mezowi ze jesli poczuje od niego papierosy (popala sobie) to spi w innym pokoju

No ja też tylko za badania prenatalne i chodzę też do super specjalistki w Poznaniu :) miałam u niej prenatalne w pierwszej ciąży i byłam mega zadowolona, a do tego nawet w dobie tej całej plandemii mogę przyjść z mężem, co dla nas jest bardzo ważne 😊😊😊
A możesz powiedziec co to za specjalistka w Poznaniu od prenatalnych? Może też bym skorzystała :)

Cześć dziewczyny, ja dziś miałam jednorazowe brązowe plamienie, tzn był tylko ciemniejszy śluz na papierze. Raz i po wszystkich. Bielizna czysta. Troszkę boli mnie brzuch i plecy.
Mam nadzieję, że to po prostu przez to, ze za dużo spacerowalismy dziś.
USG dopiero 26 sierpnia.

Cześć dziewczyny, ja dziś miałam jednorazowe brązowe plamienie, tzn był tylko ciemniejszy śluz na papierze. Raz i po wszystkich. Bielizna czysta. Troszkę boli mnie brzuch i plecy.
Mam nadzieję, że to po prostu przez to, ze za dużo spacerowalismy dziś.
USG dopiero 26 sierpnia.
Ja bym zadzwonila do lekarza.....dla świętego spokoju....wydaje mi sie ze spacer to raczej nie poeinien nic złego spowodowac:)

reklama
Do góry