reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Orany. Wróciłam z pracy. 35 stopni to jest temperatura w której się nie da pracować 🙄.
Rano pojechałam na betę i TSH.
Beta z 3t+6 - 195
Beta z 4t+1 - 441

Za to TSH mam 3,156.
Chyba trzeba będzie się wybrać do endo..

Orany. Wróciłam z pracy. 35 stopni to jest temperatura w której się nie da pracować 🙄.
Rano pojechałam na betę i TSH.
Beta z 3t+6 - 195
Beta z 4t+1 - 441

Za to TSH mam 3,156.
Chyba trzeba będzie się wybrać do endo..
wiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.

wiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.
ja w ciągu tygodnia dostałam się na wizytę i mam zwiekszona dawkę leku 😊

Moja mama bierze Letrox też więc od jutra sobie sama zwiększę 😂. A w tygodniu może się dostanę do jakiegoś endokrynologa. Pracuję do godziny 16 i jest problem żeby po 16 dostać się do endo :)

A co do normy to na wynikach jest napisane, że do 2,84. Więc nie ma tragedii.

Moja mama w nakgorszym momencie miała TSH 180 więc no 😅

reklama
Moja mama bierze Letrox też więc od jutra sobie sama zwiększę 😂. A w tygodniu może się dostanę do jakiegoś endokrynologa. Pracuję do godziny 16 i jest problem żeby po 16 dostać się do endo :)
pytałam tez dziewczyn jak szło mi tsh do gory czy sama mogę zwiększyć, nie zalecały na własna rękę, ale to wiesz.. tez byłam w takiej sytuacji i nie wiedziałam co zrobić dlatego starałam się jak najszybciej pójść do endo.😘😘

Do góry