Kinga_89
Fanka BB :)
Będzie dobrze. Jestem na tym samym etapie czekania ....Tłumaczę sobie że nie mam panikować bo inaczej zwariuje. Na innych forach czytalam że to normalne i nie ma co się stresować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze. Jestem na tym samym etapie czekania ....Tłumaczę sobie że nie mam panikować bo inaczej zwariuje. Na innych forach czytalam że to normalne i nie ma co się stresować.
My mamy wybrane odkąd się znamyImiona macie już w większości wybrane czy czekacie z tym na pozniej?
wiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.Orany. Wróciłam z pracy. 35 stopni to jest temperatura w której się nie da pracować .
Rano pojechałam na betę i TSH.
Beta z 3t+6 - 195
Beta z 4t+1 - 441
Za to TSH mam 3,156.
Chyba trzeba będzie się wybrać do endo..
ja w ciągu tygodnia dostałam się na wizytę i mam zwiekszona dawkę lekuwiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.
Jagna piękne imięu mnie córka Zuza albo Jagna, chociaż na to drugie mąż nie chce się zgodzić
A chłopiec ojj tuu jest problem, bo mi się nietypowe podobają jak Gniewko, Kostek, Ksawery, Bruno, Borys... nasz syn też ma staropolskie Mieszko
U mnie Kacper lub Apolonia (Pola)Jagna piękne imię
wiesz co i to jak najszybciej. Ja miałam 2,32 tsh i ginekolog powiedział, ze jak pójdę 16 września tak jak miałam zapisana wizytę bo przez pandemie ciężko się dostać to Jest za późno.. z tego co wiem w 1 trymestrze norma jest do 2,50.
pytałam tez dziewczyn jak szło mi tsh do gory czy sama mogę zwiększyć, nie zalecały na własna rękę, ale to wiesz.. tez byłam w takiej sytuacji i nie wiedziałam co zrobić dlatego starałam się jak najszybciej pójść do endo.Moja mama bierze Letrox też więc od jutra sobie sama zwiększę . A w tygodniu może się dostanę do jakiegoś endokrynologa. Pracuję do godziny 16 i jest problem żeby po 16 dostać się do endo