Kinga_89
Fanka BB :)
Beta powolutku ale rośnie ...A co do normy to na wynikach jest napisane, że do 2,84. Więc nie ma tragedii.
Moja mama w nakgorszym momencie miała TSH 180 więc no
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta powolutku ale rośnie ...A co do normy to na wynikach jest napisane, że do 2,84. Więc nie ma tragedii.
różne te normy są bo ja miałam w swoim labo 2,45 Grunt żebyś zbiła swój wynikA co do normy to na wynikach jest napisane, że do 2,84. Więc nie ma tragedii.
U mnie straszne zawroty głowy jak wstanę. Jak siedzę i leżę jest ok. Od czasu do czasu mdłości, ból brzucha sporadycznie.A jak się w ogóle czujecie?
U mnie odkąd wróciłam z Grecji jest średnio (w Grecji samopoczucie było super), codziennie mdłości od rana do wieczora (bez wymiotów ale jednak męczące) Od wielu rzeczy dalej mnie odrzuca, dzisiaj znowu był McDonald i McWrap D r a m a t!
A co do snów to przed wyjazdem miałam koszmar, że mam taki krwotok, że się wykrwawiłam na śmierć
A co do libido to tez mam praktycznie na poziomie 0, aż mi szkoda mojego męża tym bardziej, że co się kładę do łóżka to usypiam w ciągu sekundy xD ale staram się jak mogę
różne te normy są bo ja miałam w swoim labo 2,45 Grunt żebyś zbiła swój wynik
To na kiedy Ty masz termin? Ja mam niby dzisiaj 8+0, i termin na 02.04 według miesiączkiDziś zaczęliśmy sobie 9+0 ❤ Jezeli wszystko z dzidziutkiem będzie ok, to córka będzie na pewno Michasia (mój przyszły mąż Michał tak sobie zażyczył) a co do chłopca to kompletnie nie mam pomysłu. Nic mi się nie podoba Może Maciuś chociaż sama nie wiem co myślicie?