reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kiedyś tez kupiłam prędzej 😉
Potem to spaliłam bo przypominało mi jedno 😓😓
Od tamtej pory nic prędzej 10 tyg nie kupie 😉 to zależy kto jakie miał ciąże ... po stratach ciężej jest być spokojnym ....
Mialam taka sytuacje, ze w tamtym roku czulam ze cos jest nie tak jak byłam w ciąży, probowalam cieszyć sie na sile, kupic cos cokolwiek zeby poczuc sie jak w ciąży ze jest ok i wogole, i mialam rację skończyło sie strata, teraz mam szaleństwo od poczatku a nawet przed ciaza🤣 ale gdyby na usg cos By wychodzilo nie tak napewno bym przystopowała chociaż chyba to sie czuje, ja sie czuje w tym momencie spokojna serio dziwie sie ale czuje spokoj mimo ze tak bolesna mialam strate

Wiecie co dziewczyny tak sobie wczoraj myslalam przed snem trochę się zestreslwalam jak to by bylo z blizniakami, wiecie mam poukładany świat, w glowie poukladane dla kolejnego dziecka ale jakby mi przyszly bliźniaki to mam stres bo wszystko by mi sie wręcz przewrocilo znow do gory nogami, najbardziej bym sie obawiala, że zabraknie mi czasu dla mojego synka i by czul sie odtrącony, oczywiście to tylko takie glupie mysli dzis mam nadzieję ze dowiem sie cokolwiek 🤷‍♀️ to też tak gdyby były bliźniaki cieszyłabym sie oczywiście ale napewno i bardziej stresowała niż przy jednym

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry dziewczyny... Życzę wam miłego dnia... Ja w drodze na wesele... Siedzę godzinę i już mam dość. Mdłości.. Mój mnie wkurza. A gdzie jeszcze 8h😮. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze usg
Gosi przynajmniej zajmiesz die czyms innym. Ja z kolei przy mdłosciach muszę się uczyć;/ no beznadzieja. I dzis wizyta u Gina😊

Boze,laski tak nas czytam i chyba sie nie dziwie ze te skany to panstwowe dopiero w 12 tygodniu robia bo to tylko tyle stresu.porownywanie bety,pecherzykow,tygodni wielkosci.. chyba to nie na moje nerwy.Wizyte mam dopiero we wtorek i nie wiem co tam bedzie,tak sie zastanawiam czy nie wrocic na forum jak juz cos bede wiedziala albo jeszcze pozniej.bo nawet jak bede miec zarodek to bede porownywac wymiary z waszymi,pozniej jesli cudem bedzie serce to ile bije na minute,chyba sobie odlacze internet do 12 tygodnia
Ja jeszcze tydzien temu nie zdawalam sobie sprawy z wielu rzeczy. Myslałam ze idziesz do lekarza i masz 50% szans albo ok albo nie. Dzis tak bardzo chcialabym zeby bylo ok,ale niestety zalewają mnie różne mysli. Tyle czasu czekałam na dziecko. Tyle czasu....

reklama
Do góry