Magdaw2020
Początkująca w BB
32 dzieńKtóry u Ciebie dzień cyklu, trzymam kciuki ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
32 dzieńKtóry u Ciebie dzień cyklu, trzymam kciuki ❤
Ja dopiero po 20tyg jak wiadomo płećKiedyś tez kupiłam prędzej
Potem to spaliłam bo przypominało mi jedno
Od tamtej pory nic prędzej 10 tyg nie kupie to zależy kto jakie miał ciąże ... po stratach ciężej jest być spokojnym ....
Witaj. GratulacjeWitam wszystkie przyszłe mamy Dziś zrobiłam test i druga kreska jest, ale bardzo blada. Trzymajcie kciuki. W lutym poronilam, Ale wiem, że teraz będzie wszystko dobrze. Przesyłam uściski i mnóstwo energii do Was
A my dzisiaj lot do Polski, mój robi jajeczniczke a ja podczytuje wasDzień dobry dziewczyny... Życzę wam miłego dnia... Ja w drodze na wesele... Siedzę godzinę i już mam dość. Mdłości.. Mój mnie wkurza. A gdzie jeszcze 8h. Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze usg
I to termin @? Gratulacje! Wybierasz się na betę?32 dzień
Ja mam cykle 32-34 dniowe, nie krótsze. Powtórzę test za kilka dni, bo nie wiem czy widziałaś zdjęcie, kreska jest cienka i mało widoczna, ale mam nadzieję, że to wynik pozytywny Jeśli tak to termin wypadnie na ok.27 kwietnia. PozdrawiamI to termin @? Gratulacje!❤ Wybierasz się na betę?
Też miałam taka kreseczke w 35 dc (termin @) trzymam kciuki teraz mam ciemniejsząJa mam cykle 32-34 dniowe, nie krótsze. Powtórzę test za kilka dni, bo nie wiem czy widziałaś zdjęcie, kreska jest cienka i mało widoczna, ale mam nadzieję, że to wynik pozytywny Jeśli tak to termin wypadnie na ok.27 kwietnia. Pozdrawiam