tak, wysypuje mnie głównie na czole i sucha skora ;/Kurcze tak mnie dziś wysypało zwłaszcza pod brodą że jestem w szoku bo bardzo dawno tak nie miałam , a wy dziewczyny macie jakieś zmiany skórne przez ciążę hormony czy raczej nie?
reklama
Lili90
Fanka BB :)
Oo otóż to właśnie szyja i pod brodą jakąś masakra. A zmieniając temat bo miałam teraz wizytę 12go i było widać tylko mały bardzo pęcherzyk ciążowy i zapisałam się jutro prywatnie na wizytę bo kurcze następna u mojego gina ma być dopiero 9.09 i myślicie że jutro będzie już coś więcej widać? Kurcze taka mam nadzieję że już może będzie serduszko , albo chociaż żeby zarodek było widać bo to wkoncu już po tym jak mam wynik bety 11748 że chyba coś już będzie widaćTak ...mnie wczorah wywalilo na twarzy i szyi
Gisiaczek 86
A który tydz jesteś?Oo otóż to właśnie szyja i pod brodą jakąś masakra. A zmieniając temat bo miałam teraz wizytę 12go i było widać tylko mały bardzo pęcherzyk ciążowy i zapisałam się jutro prywatnie na wizytę bo kurcze następna u mojego gina ma być dopiero 9.09 i myślicie że jutro będzie już coś więcej widać? Kurcze taka mam nadzieję że już może będzie serduszko , albo chociaż żeby zarodek było widać bo to wkoncu już po tym jak mam wynik bety 11748 że chyba coś już będzie widać
Lili90
No wg poziomu bety HCG wychodzi że 6 tydzieńA który tydz jesteś?
Gisiaczek 86
To teraz będzie 7tydz. Więc na pewno już będzie coś widać.No wg poziomu bety HCG wychodzi że 6 tydzień
Lili90
No właśnie nie 7tydzidn tylko 6 . Dlatego mam nadzieję że będzie już chociaż zarodek a jakby było serduszko to już wogole bym skakała tam z radościTo teraz będzie 7tydz. Więc na pewno już będzie coś widać.
MoniaJ2424
W Medicover online mialam.czat z położną. Napisala ze czasem ok 9 tygodnia pojawia się zarodek i mam czekac
Gisiaczek 86
Naprawdę 9tydzW Medicover online mialam.czat z położną. Napisala ze czasem ok 9 tygodnia pojawia się zarodek i mam czekac
Czarna 36
Myślę ze na pewno Ja jutro ide pierwszy raz...bedzie dzis nieprzespana noc oj bedzieOo otóż to właśnie szyja i pod brodą jakąś masakra. A zmieniając temat bo miałam teraz wizytę 12go i było widać tylko mały bardzo pęcherzyk ciążowy i zapisałam się jutro prywatnie na wizytę bo kurcze następna u mojego gina ma być dopiero 9.09 i myślicie że jutro będzie już coś więcej widać? Kurcze taka mam nadzieję że już może będzie serduszko , albo chociaż żeby zarodek było widać bo to wkoncu już po tym jak mam wynik bety 11748 że chyba coś już będzie widać
reklama
Olka2729
Ja biore po badaniu zawszeDziewczyny potrzebuję porady jutro idę zrobić krzywą cukrową, a biorę na czczo letrox (na tarczycę) kiedy mam wziąć leki? Przed glukozą czy po badaniu?