reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jak patrzę na wasze, bety to wow ❤️
Czy któraś z Was tak jak ja zaczynała z małą betą w terminie @? 😉😉😉
Ja mialam dzien przed okresem bete 79 a 5dni pozniej juz byla 1200🙂
Dzis mam wizyte boze cala noc nie moglam spac jak tu czytam ze komuś zatrzymało się serduszko pomimo ze wczesniej bylo to mi slabo brzuch mnie boli z nerwow 😔

reklama
Ja mialam dzien przed okresem bete 79 a 5dni pozniej juz byla 1200🙂
Dzis mam wizyte boze cala noc nie moglam spac jak tu czytam ze komuś zatrzymało się serduszko pomimo ze wczesniej bylo to mi slabo brzuch mnie boli z nerwow 😔
Nie denerwuj się! O której masz wizytę? Trzymam kciuki wszytko będzie dobrze! ❤️
Juz miałaś usg? W którym jesteś tyg?

Wiek to tylko liczba [emoji854]
Mam ciocie, która w wieku 40 lat urodziła pierwsze dziecko, a zaledwie rok wcześniej wzięła ślub.
Myślę, że w tych czasach macierzyństwo w późniejszym wieku jest dużo bardziej świadome. Oczywiście nie generalizuje, dziewczyny po 20 też świadomie podchodzić do tematu.
Trzymamy kciuki za pięknie rosnącą Fasolinke [emoji3059]
41[emoji1787][emoji1787]

reklama
Do góry