Czarna 36
Fanka BB :)
na pewno jedt gitTrzymam
Będzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na pewno jedt gitTrzymam
Będzie dobrze
Javmam urlop do niedzieli. W poniedzialek wracsm do roboty a mdlosci paskudne. Nie wiem jak to znieseHejka wieczorowoDzis w sklepie dopadly mnie mdlosci,nawet w domu nie moglam zakupow wypakowywac bo co myslalam ze wyjmuje z siatki to mi bylo nie fajnie.no ale fasolka sie odezwala wiec dobre i mdlosci.Dostalam tez mejla z pracy i w poniedzialek mam wrocic,bosz po 5 miesiacach,akurat jak zawsze chcialm wrocic to teraz mi to nie na reke bo ciaza bo syn ma wakacje.panika na szybkiego trzeba jakas opieke kolowac.ale tez i ciesze sie ze mnie nie wywalili hah,przynajmniej narazie
No to widzę że szalejesz od rana ja to wstałam przed siódmą bo poszłam dość wcześnie spać jak na mnie ,ale jakoś ostatnio w tym 6tygodniu gdy się wstawało po 6 to już wieczorem nie dałam rady długo siedzieć dziś u nas wreszcie ładna pogoda bo ostatnie dwa dni praktycznie lało więc pewnie będzie aktywny dzieńChyba cierpię na bezsenność. Obudziłam się 5.30, wstałam o 6, poszłam do sklepu po bułki, zrobiłam mężowi śniadanie, pozmywałam naczynia, starłam ziemniaki i upiekłam placki ziemniaczane.. Z dzisiejszych planów zostało mi tylko wstawienie prania. Teraz bym poszła spać, ale syn wstał. Licze że uda mi się drzemnąć jak pójdzie spać w południe miłego dnia
5mm ... Mówisz o pęcherzyku ciążowym czy zarodku ?U mnie dzisiaj 5 mm, a mam 6+1
Mi ostatnio Pani w diagnostyce na pobraniu krwi powiedziała że chodząc do lekarza prywatnie refundowane przez niego mogą być tylko leki na receptę a za wszytskie inne badania na skierowaniu się płaci...Dziewczyny. Zastanawiam sie nad jedną rzeczą. Czy jak lekarz/bedę chodzic prywatnie/Zleci mi badania prenatalne, to czy mogę je zrobic na NFZ?
Hehe ja wstalam o 4 45 zrobilam sobie hybrydy u rak i sniadanie chlopakom, wracam z laboratorium i zakupów ale przedemna wiele na dzis planow, pójdę trochę pomoc tesciowej zerwac malinyChyba cierpię na bezsenność. Obudziłam się 5.30, wstałam o 6, poszłam do sklepu po bułki, zrobiłam mężowi śniadanie, pozmywałam naczynia, starłam ziemniaki i upiekłam placki ziemniaczane.. Z dzisiejszych planów zostało mi tylko wstawienie prania. Teraz bym poszła spać, ale syn wstał. Licze że uda mi się drzemnąć jak pójdzie spać w południe miłego dnia