reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
U mnie z kolei ciąża jest bardzo na plus w tym temacie, bo jak tylko pomyślę o fast-foodzie to mi się żołądek wywija na drugą stronę 😂 Ciekawe czy to jakiś znak apropo płci, bo przy pierwszej ciąży jadłam zupki chińskie i wszelkie fast-foodowe śmieci kilogramami i mam syna, a teraz właśnie baaaardzo ciągnie mnie do zdrowego jedzenia 🤔 W sumie szansa jest ogromna bo u partnera w rodzinie same kobitki, on sam ma dwie córki. Jak myślicie?
Hehe chyba nie ma to nic do rzeczy moja tesciowa za jadała się owocami i warzywami i jest mój mąż ja teraz też sie zajadam a w ciąży z synkiem jadlam paczki słodycze itp :) teraz na szczęście zupy, owoce i warzywa :)

Hehe chyba nie ma to nic do rzeczy moja tesciowa za jadała się owocami i warzywami i jest mój mąż ja teraz też sie zajadam a w ciąży z synkiem jadlam paczki słodycze itp :) teraz na szczęście zupy, owoce i warzywa :)
Moja przyjaciółka zajadała się w obu ciążach nutella i innymi słodyczami i ma dwóch synów 🤪 a moja siostra, która jest mięsożerna w ciąży praktycznie przestała jeść mięso i głównie jadła lody, owoce i słodycze i też ma syna.
Ja z kolei jestem głównie warzywna i z mięs tylko białe mięso jem (drób i ryby), a np. Teraz z ciazy w ogóle na warzywa nie mam ochoty, za to takiego kurczakburgera mogłabym jeść codziennie :p
A najśmieszniejsze jest to że do tej pory piłam głównie zielona herbatę (czarna x1 w tygodniu) a teraz na zielona w ogóle nie mam ochoty tylko na czarna herbatę z cukrem i cytryna 🤷🏻‍♀️ Dziwna ta ciąża 😂

Moja przyjaciółka zajadała się w obu ciążach nutella i innymi słodyczami i ma dwóch synów 🤪 a moja siostra, która jest mięsożerna w ciąży praktycznie przestała jeść mięso i głównie jadła lody, owoce i słodycze i też ma syna.
Ja z kolei jestem głównie warzywna i z mięs tylko białe mięso jem (drób i ryby), a np. Teraz z ciazy w ogóle na warzywa nie mam ochoty, za to takiego kurczakburgera mogłabym jeść codziennie :p
A najśmieszniejsze jest to że do tej pory piłam głównie zielona herbatę (czarna x1 w tygodniu) a teraz na zielona w ogóle nie mam ochoty tylko na czarna herbatę z cukrem i cytryna 🤷🏻‍♀️ Dziwna ta ciąża 😂
Ja codzienmie pilam nawet 3 kawy a teraz 0🤭

reklama
Do góry