Oleczqa002
Fanka BB :)
Napisałam na privMożna na priv jaki to lekarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisałam na privMożna na priv jaki to lekarz?
Hehe chyba nie ma to nic do rzeczy moja tesciowa za jadała się owocami i warzywami i jest mój mąż ja teraz też sie zajadam a w ciąży z synkiem jadlam paczki słodycze itp teraz na szczęście zupy, owoce i warzywaU mnie z kolei ciąża jest bardzo na plus w tym temacie, bo jak tylko pomyślę o fast-foodzie to mi się żołądek wywija na drugą stronę Ciekawe czy to jakiś znak apropo płci, bo przy pierwszej ciąży jadłam zupki chińskie i wszelkie fast-foodowe śmieci kilogramami i mam syna, a teraz właśnie baaaardzo ciągnie mnie do zdrowego jedzenia W sumie szansa jest ogromna bo u partnera w rodzinie same kobitki, on sam ma dwie córki. Jak myślicie?
Ja też dzisiaj śniadanie z mc [emoji7][emoji7] nie mogłam przejechać obojętnie [emoji17][emoji17]Ja miałam mc muffin a kiełbaską i jajem [emoji1] Mc Donalds rządzi!
To ka się czuje jak dziwak przy Waszyxh zschciankach ze zajadam się jarzynowa i pomidoramiJa też dzisiaj śniadanie z mc [emoji7][emoji7] nie mogłam przejechać obojętnie [emoji17][emoji17]
Moja przyjaciółka zajadała się w obu ciążach nutella i innymi słodyczami i ma dwóch synów a moja siostra, która jest mięsożerna w ciąży praktycznie przestała jeść mięso i głównie jadła lody, owoce i słodycze i też ma syna.Hehe chyba nie ma to nic do rzeczy moja tesciowa za jadała się owocami i warzywami i jest mój mąż ja teraz też sie zajadam a w ciąży z synkiem jadlam paczki słodycze itp teraz na szczęście zupy, owoce i warzywa
To ka się czuje jak dziwak przy Waszyxh zschciankach ze zajadam się jarzynowa i pomidoramiJa też dzisiaj śniadanie z mc [emoji7][emoji7] nie mogłam przejechać obojętnie [emoji17][emoji17]
Ja codzienmie pilam nawet 3 kawy a teraz 0Moja przyjaciółka zajadała się w obu ciążach nutella i innymi słodyczami i ma dwóch synów a moja siostra, która jest mięsożerna w ciąży praktycznie przestała jeść mięso i głównie jadła lody, owoce i słodycze i też ma syna.
Ja z kolei jestem głównie warzywna i z mięs tylko białe mięso jem (drób i ryby), a np. Teraz z ciazy w ogóle na warzywa nie mam ochoty, za to takiego kurczakburgera mogłabym jeść codziennie
A najśmieszniejsze jest to że do tej pory piłam głównie zielona herbatę (czarna x1 w tygodniu) a teraz na zielona w ogóle nie mam ochoty tylko na czarna herbatę z cukrem i cytryna Dziwna ta ciąża
Ja to samo, na samą myśl mnie odrzuca, tak samo woda tylko gazowana bez gazu mnie mdliJa codzienmie pilam nawet 3 kawy a teraz 0
Zawsze chciałam takiego kotełaTo jest Halyna tak ja nazwał mój narzeczony