Dziewczyny nawet mnie męczą koszmary nocne, a myslalam, ze się mnie to nie dotyczy.. wyobraźcie sobie, ze snilo mi się, ze tak mnie zdenerwował taki jeden nowy w naszej pracy, ale tak mocno, ze bałam się, ze przez niego poronie Tak złe mi się z ta myślą wstaje.. jeszcze jak te objawy ciążowe tak ustępują to martwie sie czy wszystko ok. Za tydzień mam wizytę u ginekologa będzie to 9+6. Mam nadzieje, ze będzie wszystko ok. No i dzień dobry w nowym dniu, mam nadzieje, ze was głupoty nie męczyły
reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Kurde u mnie zawsze rano też mdłości... Ale wydaje mi się że to przez to że nie mogę nic jesc.. Biorę euthyrox na czczo 30 minut przed posiłkiem.. I te 30 minut najgorsze... Mam straszne mdłości martwię się że jak zwymiotuje to razem z lekiem... I nie wiem co robić . Ma któraś tak
Gisiaczek 86
Też mi się śnią głupoty... A potem mojemu się obrywaDziewczyny nawet mnie męczą koszmary nocne, a myslalam, ze się mnie to nie dotyczy.. wyobraźcie sobie, ze snilo mi się, ze tak mnie zdenerwował taki jeden nowy w naszej pracy, ale tak mocno, ze bałam się, ze przez niego poronie Tak złe mi się z ta myślą wstaje.. jeszcze jak te objawy ciążowe tak ustępują to martwie sie czy wszystko ok. Za tydzień mam wizytę u ginekologa będzie to 9+6. Mam nadzieje, ze będzie wszystko ok. No i dzień dobry w nowym dniu, mam nadzieje, ze was głupoty nie męczyły
Czarna 36
Melisa i mięta na pewno moze byc pita. Ja jeszcze jak bede u lekarza zapytam o pokrzywę rumianek i czystka bo rozne sa opinieDziewczyny, mimo że to moja kolejna ciąża to nie pamiętam a muszę się zapytać was , jak to jest z piciem herbat ziołowych w ciąży?
Czarna 36
Ja tak mam Piję malymi łyczkami wodę i klade sie do łóżka na chwilę.Kurde u mnie zawsze rano też mdłości... Ale wydaje mi się że to przez to że nie mogę nic jesc.. Biorę euthyrox na czczo 30 minut przed posiłkiem.. I te 30 minut najgorsze... Mam straszne mdłości martwię się że jak zwymiotuje to razem z lekiem... I nie wiem co robić . Ma któraś tak
Kamiśka :)
Dzisiaj pierwszy raz jechałam za kierownicą na głodnego OMG wszystko w gardle mi stało [emoji33][emoji33][emoji33] całe szczęście obyło się bez wymiotowania ale bardzo nie miłe uczucie :/Kurde u mnie zawsze rano też mdłości... Ale wydaje mi się że to przez to że nie mogę nic jesc.. Biorę euthyrox na czczo 30 minut przed posiłkiem.. I te 30 minut najgorsze... Mam straszne mdłości martwię się że jak zwymiotuje to razem z lekiem... I nie wiem co robić [emoji849]. Ma któraś tak
tak ja tak mam. Jak wstaje normalnie i biore letrox i cos już działam w domu to chce mi się jesc i strasznie mdlilo.. dlatego mój jak wstaje i idzie do pracy przebudza mnie i daje mi lek o 5:40 wtedy jak wstaje o 7 mogę zjeść już śniadanieKurde u mnie zawsze rano też mdłości... Ale wydaje mi się że to przez to że nie mogę nic jesc.. Biorę euthyrox na czczo 30 minut przed posiłkiem.. I te 30 minut najgorsze... Mam straszne mdłości martwię się że jak zwymiotuje to razem z lekiem... I nie wiem co robić . Ma któraś tak
Gisiaczek 86
Zwarjuje.. I jak ja mam wytrzymać 30 minut.. KoszmarDzisiaj pierwszy raz jechałam za kierownicą na głodnego OMG wszystko w gardle mi stało [emoji33][emoji33][emoji33] całe szczęście obyło się bez wymiotowania ale bardzo nie miłe uczucie :/
Czarna 36
Cześć, mnie jedyne co męczy to mdlosci i sennosc przez caaaly dzień....,ale zla nie jestem bo to oznacza ze dzidzia tam sobie jest I rośnieDziewczyny nawet mnie męczą koszmary nocne, a myslalam, ze się mnie to nie dotyczy.. wyobraźcie sobie, ze snilo mi się, ze tak mnie zdenerwował taki jeden nowy w naszej pracy, ale tak mocno, ze bałam się, ze przez niego poronie Tak złe mi się z ta myślą wstaje.. jeszcze jak te objawy ciążowe tak ustępują to martwie sie czy wszystko ok. Za tydzień mam wizytę u ginekologa będzie to 9+6. Mam nadzieje, ze będzie wszystko ok. No i dzień dobry w nowym dniu, mam nadzieje, ze was głupoty nie męczyły
reklama
Gisiaczek 86
Chyba też będę wstawać o 5. 00 a potem normalnie śniadanie... Koszmar... Nigdy takich mdłości nie miałamtak ja tak mam. Jak wstaje normalnie i biore letrox i cos już działam w domu to chce mi się jesc i strasznie mdlilo.. dlatego mój jak wstaje i idzie do pracy przebudza mnie i daje mi lek o 5:40 wtedy jak wstaje o 7 mogę zjeść już śniadanie