Jestem na komputerze, pozaznaczałam posty na które chciałabym odpowiedzieć, ale nie moge dodać cytatów, bo tam gdzie jest przycisk dodaj, wyświetlają mi się ustawienia ciasteczek. Ech :/
ja odnosze wrażenie, że M_P_90 jest po prostu bezpośrednia i mówi bez owijania w bawełnę czy ubierania w piękne słówka. Jestem tutaj od początku i nigdy wcześniej nie zauważyłam żeby z kimś miała kosę. Czarnamama nie słuchała nikogo, tylko w kółko mówiła jak bardzo się boi. Jeśli ciężarną coś boli, to powinna iśc do lekarza/szpitala gdziekolwiek gdzie dostanie pomoc. Spokojne słowa nie pomogły, M_P_90 powiedziała bardziej dosadnie, możliwe że chciała nią trochę wstrząsnąć "weź się kobieto ogarnij". Niektóre z nas potrzebują czasami takiego kopa, ale na koleżankę widać nic nie działa.
Siedziałam do tej pory cicho, ale w chwili kiedy czarnamama zaczęła obwiniać kogoś o to, że z jej ciążą może być coś nie tak, nie wytrzymałam. Nikt nie jest temu winny, a na pewno nie jakaś tak naprawdę obca osoba z forum. Czarownice mamy w XXI wieku czy co? Ogarnijcie się!
sechmet jak z synem. Co mu dolega?
gisiaczek trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści. Trzymaj się i postaraj się wyluzować, dla Waszego dobra :*
kamiśka gratulacje
A tak swoją drogą to liczycie tygodnie ciąży tak jak lekarz czy "normalnie"? Serce zaczyna bić w 6 tygodniu czyli 5+1 czy 6+1?
Jest 20.40 a moje młodsze dziecię gra na organkach panie janie i spiewa ( a raczej krzyczy), ciekawe jak chętnie wstanie jutro rano
kazałam jej zamknąc drzwi, bo już nie mogę
Czemu w Pl na tym etapie robi się tylko usg przezpochwowe? Ja jutro będę miała przez brzuch w 8+0. W poprzednich ciążach też byłam coś koło tego i tylko przez brzuch.