Kamiśka :)
Fanka BB :)
Jaaaa niestetyKtora z przyszłych mam cierpi na bezsennosc?wstaje przed 5 albo o 5 i koniec spania [emoji2960][emoji2960][emoji2960] jeszcze ciemno na dworze a ja sie przewracam z boku na bok [emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaaa niestetyKtora z przyszłych mam cierpi na bezsennosc?wstaje przed 5 albo o 5 i koniec spania [emoji2960][emoji2960][emoji2960] jeszcze ciemno na dworze a ja sie przewracam z boku na bok [emoji1787]
Ja mam to samoKtora z przyszłych mam cierpi na bezsennosc?wstaje przed 5 albo o 5 i koniec spania
jeszcze ciemno na dworze a ja sie przewracam z boku na bok
![]()
Tygodnie liczę normalnie jak lekarz, serce zaczyna bic w 6+1 tym rzeczywistym.Jestem na komputerze, pozaznaczałam posty na które chciałabym odpowiedzieć, ale nie moge dodać cytatów, bo tam gdzie jest przycisk dodaj, wyświetlają mi się ustawienia ciasteczek. Ech :/
ja odnosze wrażenie, że M_P_90 jest po prostu bezpośrednia i mówi bez owijania w bawełnę czy ubierania w piękne słówka. Jestem tutaj od początku i nigdy wcześniej nie zauważyłam żeby z kimś miała kosę. Czarnamama nie słuchała nikogo, tylko w kółko mówiła jak bardzo się boi. Jeśli ciężarną coś boli, to powinna iśc do lekarza/szpitala gdziekolwiek gdzie dostanie pomoc. Spokojne słowa nie pomogły, M_P_90 powiedziała bardziej dosadnie, możliwe że chciała nią trochę wstrząsnąć "weź się kobieto ogarnij". Niektóre z nas potrzebują czasami takiego kopa, ale na koleżankę widać nic nie działa.
Siedziałam do tej pory cicho, ale w chwili kiedy czarnamama zaczęła obwiniać kogoś o to, że z jej ciążą może być coś nie tak, nie wytrzymałam. Nikt nie jest temu winny, a na pewno nie jakaś tak naprawdę obca osoba z forum. Czarownice mamy w XXI wieku czy co? Ogarnijcie się!
sechmet jak z synem. Co mu dolega?
gisiaczek trzymam mocno kciuki za pozytywne wieści. Trzymaj się i postaraj się wyluzować, dla Waszego dobra :*
kamiśka gratulacje![]()
A tak swoją drogą to liczycie tygodnie ciąży tak jak lekarz czy "normalnie"? Serce zaczyna bić w 6 tygodniu czyli 5+1 czy 6+1?
Jest 20.40 a moje młodsze dziecię gra na organkach panie janie i spiewa ( a raczej krzyczy), ciekawe jak chętnie wstanie jutro ranokazałam jej zamknąc drzwi, bo już nie mogę
Czemu w Pl na tym etapie robi się tylko usg przezpochwowe? Ja jutro będę miała przez brzuch w 8+0. W poprzednich ciążach też byłam coś koło tego i tylko przez brzuch.
Ja już nawet nie probuje po jakims czasie zasnacJaaaa niestetycodziennie w okolicach 3 wstaje na siku i później nie mogę zasnąć zazwyczaj przed 5 na siłę zasne
![]()
Pewnie że takRobicie hybryde w ciazy? Mam w sobote wesele i tak mysle czy robić
Wiesz ja sama robie ale w poronionej ciazy tak mi się wymiotować chcialo od zapachu ze pozniej trochę martwilam sie ze zaszkodzilam dziecku, ale tak naprawę od początku do 11 tyg chorowalam 2 razy i chyba to byl powod zlego rozwoju ciazy,Pewnie że takjestem w piątek umówiona na stopy i dłonie , nawet by mi nie przyszło do głowy żeby nie robić
![]()
Tak i też sobie zrobię... Mimo iż nie mam ochoty na wesele... Ale mój chce bo to z jego strony kuzyn.... To jadę... W głowie mam tylko środowe usg...Robicie hybryde w ciazy? Mam w sobote wesele i tak mysle czy robić
I dobrze że Cię wyciąga !! Oderwiesz trochę głowę , może uda się przestać myśleć chociaż na chwilkęTak i też sobie zrobię... Mimo iż nie mam ochoty na wesele... Ale mój chce bo to z jego strony kuzyn.... To jadę... W głowie mam tylko środowe usg...
Witaj, miałam tak samo. Kilka dni przed @ mega ochota na golabki, placki ziemniaczane, i kartacze..mój powiedział dokładnie to samo, zrób test i 2 kreski. Teraz już troszkę dalej jestem niż Ty, ale brak zachcianek, odpycha od jedzienia. Trzymam mocno kciukiHej
Widzę, że tu już się impreza rozkręciła na dobre.
Staramy się o dzidziusia 3 cykl. Mamy synka z kwietnia 2016. I tak już się czułam na okres, myśląc, że znowu noc. Wczoraj wieczorem jak się położyliśmy powiedziałam, że jestem głodna i mam ochotę na zapiekankę. Mój na to, że mam sobie test zrobić. Zrobiłam dzisiaj rano i są dwie kreski. Za wcześnie żeby się wybitnie cieszyć bo to dopiero 4 tydzień ale trzymajcie kciuki![]()