Sechmet
Fanka BB :)
No właśnie ja normalnie to traktuje jak zwykłe przeziębienie. Ten test jest szybki więc jakoś mi nie wadzi, przynajmniej z glowy.To dobrze, że w Pl tak nie ma, bo mój mały ostatnio się nabawił wirusa 3dniówki, gorączka 39, zero apetytu, apatyczny no jednym słowem masakra i już się bałam, że jak zadzwonię do poradni to zaraz, że covid i testy, kwarantanna itd...ale nie, kazała dawać leki na zmianę Nurofen z Pedicetamolem co 4h, robić zimne okłady i dużo picia dawać, a moja mama doradziła jeszcze kąpiele w chłodnej wodzie...3 dni i po gorączce tylko wysypkę teraz delikatną ma, ale tak właśnie się objawia ta choroba, a do tego okazało się, że jednocześnie jeszcze ząbki mu wychodziły
Dostaje paracetamol dziecięcy i na razie gorączka nie postępuje, jest pod kątrolą. Właśnie też mu zęby idą heh. Więc to wszystko się łączy.
Dokładnie sprawdz skład i popatrz w necie. pojedyncze składniki. Ja się przerzucam na imbirowa w czasie ciążyPóźniej wrzucę zdjęcie składu mojej ziołowej herbatki, piłam ja przed ciążą a na razie przerwałam bo lekarza miałam 12go sierpnia a następna wizyta 9 września to byłabym wdzięczna gdyby można było pić bo to taki jakby bukiet ziół