reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Witajcie,przyszłam tylko na chwilę, bo poszłam dziś do lekarza.
Nie jest kolorowo i chyba nic z tego nie będzie.

Wczoraj po wpisach szanownej koleżanki M_P_90 tak się zdenerwowałam,że nie mogłam spać. Ale to nieważne.
Wychodzi na to,że nic z tej ciąży nie będzie, raczej szanse są marne.
Ale chciałam też powiedzieć koleżance, że może być z siebie dumna. Zrobiłam screena, jak życzyła, żeby niektóre z nas nie miały dziecka i chyba tak bardzo miałaś mnie dość, że twoje życzenie się spełniło.
Pamiętaj -słowa mają moc!!! Ale ciesz się,nie będę już na tym wątku.

NIE WSPÓŁCZUJCIE MI ANI NIC.

Mam tylko nadzieję,że tobie koleżanko się urodzi zdrowe dziecko i będziesz mogła się cieszyć macierzyństwem.
Jeśli coś napiszesz pomyśl 100razy, czasem słowa mają większą moc.

A tutaj screen, zostawię go sobie na pamiątkę.

P.S. Tak dla pocieszenia, to nie miało i nie ma nic wspólnego z bólami. Tak chyba miało być...
P.S.2. Ja już nie będę nawet czytać komentarzy, teraz muszę spędzić czas z mężem i pomyśleć co dalej.
A ja liczę na to że jednak u ciebie okaże się wszystko w porządku i za kilka dni wrócisz do nas z pozytywnymi wieściami. A tymczasem wypoczywaj i trzymaj się .

My już po wizycie termin na 09.04.2021 [emoji3590][emoji3590][emoji3590] 6 t 3d serduszko pięknie bije [emoji7][emoji7] chociaż gin mówił że musiało najdalej 2-3 dni temu zacząć bić [emoji7] trafiłam na cudownego gina anioł nie człowiek. Każdej z Was takiego życzę :)
Gratulacje!!! 🤩🤩🤩
Oby jak najwiecej takich cudownych wiadomości 😊

Nie bardzo dobrze ze napisalas:) Ja tez napiszę.😊 Bardziej dygam się ze moze powinnam pojsc jeszcze w przyszlym tygodniu zeby miec pełny obraz
Jakby sie okazało, ze jeszcze niewiele widać to na pewno Cię umówią na następna wizytę w miare szybko. Ja bym szła na Twoim miejscu... ale z nastawieniem, ze może jeszcze nie być serduszka. Żeby sie potem nie zdziwić i nie denerwować😉

Serio?! Winę za ewentualne poronienie zrzucasz na kogoś, bo ktoś coś napisał? Ile ty masz lat?
No na mnie!!! Ja jej życzyłam straty ciąż tylko kuźwa nie wiem gdzie, bo to co napisałam znaczy dokładnie, że zanim zaszła w ciążę powinna to przemyśleć 1000 razy skoro ma taki niski próg bólu! Nigdy i nigdzie nie napisałam, że życzę jej żeby poroniła!!! Jest to tak krzywdzące, że ona sobie z tego sprawy nie zdaje...od samego początku mówiłam jej, że na się uspokoić, bo nerwy i stres szkodzą to nie słuchała, że na iść z tymi bólami do lekarza to nie słuchała, a teraz zrzuca na mnie winę za to, że z jej ciążą coś jest nie tak!!! Sama sobie może podziękować, a nie mnie obarczać tym!!!

To u mnie wyjdzie że jest 6+2 dzisiaj jeszcze lepiej 🙄😔
1) to jest jeszcze bardzo wczesnie 6+2
2)to jest natura a nie kaledarz,wiec contam sie dzieje nie wiemy tak do konca
3)jest bardzo duzo tu na forum ogolnym rozny sytuacji ze serce bylo po 7+
4)masz dwojke super szkrabow
5) bedzie co ma byc,i dasz sobie z tym rade
6) nie czytaj juz i nie analizuj kochana

reklama
1) to jest jeszcze bardzo wczesnie 6+2
2)to jest natura a nie kaledarz,wiec contam sie dzieje nie wiemy tak do konca
3)jest bardzo duzo tu na forum ogolnym rozny sytuacji ze serce bylo po 7+
4)masz dwojke super szkrabow