Gisiaczek 86
Fanka BB :)
To u mnie wyjdzie że jest 6+2 dzisiaj jeszcze lepiej9 lipca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie wyjdzie że jest 6+2 dzisiaj jeszcze lepiej9 lipca
Nie bardzo dobrze ze napisalas Ja tez napiszę. Bardziej dygam się ze moze powinnam pojsc jeszcze w przyszlym tygodniu zeby miec pełny obrazNie potrzebnie... A mogłam nie pisać
Gosi to nie jest tak. Wszystko zalezy tak naprawdę od dnia owulacji i zaplodnienia.Moze bylo późnoTo u mnie wyjdzie że jest 6+2 dzisiaj jeszcze lepiej
A ja liczę na to że jednak u ciebie okaże się wszystko w porządku i za kilka dni wrócisz do nas z pozytywnymi wieściami. A tymczasem wypoczywaj i trzymaj się .Witajcie,przyszłam tylko na chwilę, bo poszłam dziś do lekarza.
Nie jest kolorowo i chyba nic z tego nie będzie.
Wczoraj po wpisach szanownej koleżanki M_P_90 tak się zdenerwowałam,że nie mogłam spać. Ale to nieważne.
Wychodzi na to,że nic z tej ciąży nie będzie, raczej szanse są marne.
Ale chciałam też powiedzieć koleżance, że może być z siebie dumna. Zrobiłam screena, jak życzyła, żeby niektóre z nas nie miały dziecka i chyba tak bardzo miałaś mnie dość, że twoje życzenie się spełniło.
Pamiętaj -słowa mają moc!!! Ale ciesz się,nie będę już na tym wątku.
NIE WSPÓŁCZUJCIE MI ANI NIC.
Mam tylko nadzieję,że tobie koleżanko się urodzi zdrowe dziecko i będziesz mogła się cieszyć macierzyństwem.
Jeśli coś napiszesz pomyśl 100razy, czasem słowa mają większą moc.
A tutaj screen, zostawię go sobie na pamiątkę.
P.S. Tak dla pocieszenia, to nie miało i nie ma nic wspólnego z bólami. Tak chyba miało być...
P.S.2. Ja już nie będę nawet czytać komentarzy, teraz muszę spędzić czas z mężem i pomyśleć co dalej.
Gratulacje!!!My już po wizycie termin na 09.04.2021 [emoji3590][emoji3590][emoji3590] 6 t 3d serduszko pięknie bije [emoji7][emoji7] chociaż gin mówił że musiało najdalej 2-3 dni temu zacząć bić [emoji7] trafiłam na cudownego gina anioł nie człowiek. Każdej z Was takiego życzę
Wiem... Kurde dobra biorę leki i zmykam spać.. Do juterkaGosi to nie jest tak. Wszystko zalezy tak naprawdę od dnia owulacji i zaplodnienia.Moze bylo późno
Jakby sie okazało, ze jeszcze niewiele widać to na pewno Cię umówią na następna wizytę w miare szybko. Ja bym szła na Twoim miejscu... ale z nastawieniem, ze może jeszcze nie być serduszka. Żeby sie potem nie zdziwić i nie denerwowaćNie bardzo dobrze ze napisalas Ja tez napiszę. Bardziej dygam się ze moze powinnam pojsc jeszcze w przyszlym tygodniu zeby miec pełny obraz
No na mnie!!! Ja jej życzyłam straty ciąż tylko kuźwa nie wiem gdzie, bo to co napisałam znaczy dokładnie, że zanim zaszła w ciążę powinna to przemyśleć 1000 razy skoro ma taki niski próg bólu! Nigdy i nigdzie nie napisałam, że życzę jej żeby poroniła!!! Jest to tak krzywdzące, że ona sobie z tego sprawy nie zdaje...od samego początku mówiłam jej, że na się uspokoić, bo nerwy i stres szkodzą to nie słuchała, że na iść z tymi bólami do lekarza to nie słuchała, a teraz zrzuca na mnie winę za to, że z jej ciążą coś jest nie tak!!! Sama sobie może podziękować, a nie mnie obarczać tym!!!Serio?! Winę za ewentualne poronienie zrzucasz na kogoś, bo ktoś coś napisał? Ile ty masz lat?
1) to jest jeszcze bardzo wczesnie 6+2To u mnie wyjdzie że jest 6+2 dzisiaj jeszcze lepiej
Wiem dlatego lecę spać..1) to jest jeszcze bardzo wczesnie 6+2
2)to jest natura a nie kaledarz,wiec contam sie dzieje nie wiemy tak do konca
3)jest bardzo duzo tu na forum ogolnym rozny sytuacji ze serce bylo po 7+
4)masz dwojke super szkrabow
5) bedzie co ma byc,i dasz sobie z tym rade
6) nie czytaj juz i nie analizuj kochana