Kaarcia
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, nie napisałaś dokładnie co sie stało i czemu nic z tego... Ale wychodzi na to, ze jednak dobrze, ze zdecydowałaś sie na lekarza...?Witajcie,przyszłam tylko na chwilę, bo poszłam dziś do lekarza.
Nie jest kolorowo i chyba nic z tego nie będzie.
Wczoraj po wpisach szanownej koleżanki M_P_90 tak się zdenerwowałam,że nie mogłam spać. Ale to nieważne.
Wychodzi na to,że nic z tej ciąży nie będzie, raczej szanse są marne.
Ale chciałam też powiedzieć koleżance, że może być z siebie dumna. Zrobiłam screena, jak życzyła, żeby niektóre z nas nie miały dziecka i chyba tak bardzo miałaś mnie dość, że twoje życzenie się spełniło.
Pamiętaj -słowa mają moc!!! Ale ciesz się,nie będę już na tym wątku.
NIE WSPÓŁCZUJCIE MI ANI NIC.
Mam tylko nadzieję,że tobie koleżanko się urodzi zdrowe dziecko i będziesz mogła się cieszyć macierzyństwem.
Jeśli coś napiszesz pomyśl 100razy, czasem słowa mają większą moc.
A tutaj screen, zostawię go sobie na pamiątkę.
P.S. Tak dla pocieszenia, to nie miało i nie ma nic wspólnego z bólami. Tak chyba miało być...
P.S.2. Ja już nie będę nawet czytać komentarzy, teraz muszę spędzić czas z mężem i pomyśleć co dalej.
tak czy inaczej nie zachodz tak daleko z wnioskami. Na moja interpretacje nikt tu nikomu nie życzył poronienia ani nic z tych rzeczy... kolezance chodziło raczej o uświadomienie, ze ciąża to nie przelewki, ze trzeba sie wziąć w garść i zmienić swoje życie oraz nabrać odwagi... Fakt, napisała wszystko mocno dosadnie, ale wydzwiek na pewno nie był aby zle komuś życzyć...