reklama
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Nie wiem jak to wygląda przez system internetowy. Czy możesz wydrukować jakieś potwierdzenie? Jeśli tak to zrób to i nos przy sobie na badaniaCiągle miałam nadzieję, że jeśli chodzi o pracę to ktoś się odezwie ale cisza dlatego tak późno ta rejestracja w UP. Stąd pytanie, bo niewiem czy zdążą mnie ubezpieczyć do wizyty
M_P_90
Hahaha to ja muszę w sobotę o bzykanie zapytaćJa pytalam wczoraj u lekarza i mówił że można to znaczy pytalam o współżycie a nie bzykanie haha
Kaarcia
Wydaje mi sie, ze zgłoszenie ubezpieczonego do zusu to może być ileś dni wstecz. Urząd pracy Twój wniosek musi zarejestrować z data otrzymania go, wiec wydaje mi sie, ze w zusie zgłoszą Cię z data przesłania przez Ciebie wniosku niezależnie kiedy to rozpatrzą
Kamiśka :)
Dziewczyny USG dopochwowe miałyście na kozetce czy na "samolocie" ?
Mama2018mama
Dziewczyny czekam dzis caly dzien na wynik bety, jestem dzien po okresie lub dzis jest dzien okresu bo nieregularnie tak czy siak dzis 28dn wynik to 2688,67 powtarzac za 48h jesli w piątek mam lekarza? A moze lekarza przełożyć na za 2 tyg?
Ostatnia edycja:
Kaarcia
Może i warto, bo przy takim wyniku nie masz pewności czy w piątek będzie juz pęcherzyk. A tak to orzynajmniej będzie widać czy ciąża sie rozwija i dla lekarza tez będzie sygnał czy może wykluczyć pozamaciczna itd.Dziewczyny czekam dzis caly dzien na wynik bety, jestem dzien po okresie lub dzis jest dzien okresu bo nieregularnie tak czy siak dzis 28dn wynik to 2688,67 powtarzac za 48h jesli w piątek mam lekarza?
reklama
Patii_666
Ja miałam w pierwszej na kozetceDziewczyny USG dopochwowe miałyście na kozetce czy na "samolocie" ?