Czarna 36
Fanka BB :)
dziewczyny nie stresujcie sięWiesz że i ja zaczynam lekko się stresować? A gdzie jeszcze do 18trzymam za Nas dzisiaj kciuki wszystko musi być dobrze nie ma innej opcji
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny nie stresujcie sięWiesz że i ja zaczynam lekko się stresować? A gdzie jeszcze do 18trzymam za Nas dzisiaj kciuki wszystko musi być dobrze nie ma innej opcji
![]()
Bedzie dobrze zobaczyszJa tezmusi być dobrze... Ja mam na 10ta...
. Stres jest pół nocy nie spałam
Mnie w 1 ciąży w 10 tyg wszędzie przepuszczali ale byłam pewna że to przez objadanie się a tu takie rzeczy hehe teraz jem normalnie nawet mniej troszkę a już bamJa mam tak samo. Kilka dni przed @ schudłam 4 kg, A jadłam tyle, że szok..później test, 2 kreski,, A dziś nie mam już spodni, chodzę z rozpietym rozporkiem, albo sukienkach. W sobotę tak mi brzuch wywalilo, że na autostradzie babki wypuścił mnie do wc bez kolejki. Rozmawialam z mamą i mówiła, że Jej mama jak była w ciąży to w 3 miesiacu pytali kiedy rodzi taki ogromny brzuch miała. Mama mnie pivieszyla, że będę jak babcia hahaha
Ja mam na 31 marzec, ale dziewczyny prosiły żebym tu została, bo może urodzę 1 kwietniai tak tu sobie siedzę z wami, bo jakoś już się przyzwyczaiłam do kwietniówek
![]()
Ja tezmusi być dobrze... Ja mam na 10ta...
. Stres jest pół nocy nie spałam
Ja mialam też biegunke tak pierwsze kilka dni ale tak mysle ze może to z nerwów i stresu bylo bo teraz już bez problemu ani biegunek ani zaparcJa codziennie rano mam biegunkę,ale jak widze jak tu dziewczyny cierpią z powodu zaparc.Nie narzekam. Budzę się 6 rano i tak jak ty cały dzień senny.
Poczytaj o diecie bogatoresztkowej i parafinie płynnej w syropie mentholaxin czy jakos tak. Moj synek mial straszna masakre z robieniem kupy normalnie krew sie lała, stosowaliśmy 3 tygodnie w zaleceniu lekarza to co wyżej i do dzis nie ma juz problemu z robieniem kupki. Ten syrop poprostu tak rozmiękcza ta kupę że sama wychodzi ,nie powoduje bolu brzucha i przeczyszczenia takiego drastycznego.naprawdę polecamA są bezpieczne te tabletki w ciąży?
Boli już bardzo mocno, tak jak wcześniej pisałam boli caly brzuch, cały zad, ale jednak nic te czopki mi nie pomogłyDalej cała napompowana jestem
Juz nie wiem gdzie te jedzenie co jem sie mieści.. Od czego zaczęłaś zwalczać zaparcia? Ja mam jeszcze problemy z hemoroidami po poprzedniej ciąży
![]()
Ps. Ciesze się, że zobaczyłam serducho na usg. To juz dorodny kropek! Moj na usg w zeszły czwartek miał dopiero 4,5mm![]()
Bio oil ,w pierwszej ciazy stosowałam tez i nie mam ani pol rozstępuDziewczyny a smarujecie się zwykłymi balsamami? Czy może od początku jakieś specjalne dla kobiet w ciąży?
U mnie po pierwszej ciąży po każdym większym posiłku robi się nagle 5miesMnie w 1 ciąży w 10 tyg wszędzie przepuszczali ale byłam pewna że to przez objadanie się a tu takie rzeczy hehe teraz jem normalnie nawet mniej troszkę a już bamhehe, chciałabym z całych sil odżywiać sie jak najzdrowiej bo tak ciezko bylo mi zrzucic kg po ciąży ale ciąża rządzi sie swoimi prawami
![]()
To zależy od wielu czynników, nie tylko od stosowania kosmetyków. Niektóre cały czas smarują a rozstępy się robią. Mi wyszły jedynie u góry uda. Mam nadzieję że teraz mnie nie rozsadzi takBio oil ,w pierwszej ciazy stosowałam tez i nie mam ani pol rozstępu![]()