reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Odchowani, ale różnica wieku u nich daje o sobie znać, nie dogadują się, zawsze chciałam mniejsza różnice wieku, ale po pierwszym byłam za młoda, po drugim kupiliśmy mieszkanie i tak się rozeszło. Kiedy powinnaś dostać @? Trzymam kciuki kochana, wszystko będzie dobrze, wypoczywaj❤️
Ja mam ciężka pracę fizyczną, doszło dużo obowiązków, chciałam zmienić ale przy staraniach to ciężko, z miesiąca na miesiąc mówię, że może teraz się uda i ta umowa na stałe, to szkoda zmieniać, ech, czekam jeszcze trochę, zrobię jakieś badania i jak przed zimą się nie uda to chyba odpuszczę, zmienię pracę bo już nie daje rady😔
Trzymam kciuki, na pewno się uda 😘 i pamiętaj - 🍍🍍🍍 najlepszym przyjacielem każdej staraczki 😂
Ja powinnam dostać jutro @, ale póki co się na to nie zapowiada, tzn pierwszy raz totalnie nie czuje się jak przed @, zawsze miałam PMS, byłam rozdrażniona, bolał mnie brzuch i piersi i generalnie miałam takie uczucie, że zaraz dostanę @ 😋 a w tym miesiącu jestem mega spokojna, nic nie czuje, troszkę mnie ciągnie w podbrzuszu ale to jest inne uczucie no i od wtorku do wczoraj miałam takie bardzo delikatne plamienie, widzialne tylko na papierze, pojedyncze kropeczki. No a dzisiaj już jest git 🙂 no ale wiadomo, ja zawsze wole dmuchać na zimne, mam nadzieje że mnie nie czeka rozczarowanie 😛

reklama
Trzymam kciuki, na pewno się uda [emoji8] i pamiętaj - [emoji531][emoji531][emoji531] najlepszym przyjacielem każdej staraczki [emoji23]
Ja powinnam dostać jutro @, ale póki co się na to nie zapowiada, tzn pierwszy raz totalnie nie czuje się jak przed @, zawsze miałam PMS, byłam rozdrażniona, bolał mnie brzuch i piersi i generalnie miałam takie uczucie, że zaraz dostanę @ [emoji39] a w tym miesiącu jestem mega spokojna, nic nie czuje, troszkę mnie ciągnie w podbrzuszu ale to jest inne uczucie no i od wtorku do wczoraj miałam takie bardzo delikatne plamienie, widzialne tylko na papierze, pojedyncze kropeczki. No a dzisiaj już jest git [emoji846] no ale wiadomo, ja zawsze wole dmuchać na zimne, mam nadzieje że mnie nie czeka rozczarowanie [emoji14]
Dziewczyny a z tym ananasem to tylko po owulacji jecie? Czy w calym cyklu? Moze i ja spróbuję.... moze pomoże:)

Dziewczyny a z tym ananasem to tylko po owulacji jecie? Czy w calym cyklu? Moze i ja spróbuję.... moze pomoże:)
Ja jadłam już trochę przed owu, ananas to bomba witaminowa i jeszcze bromelina pomaga w implantacji, ale wyczytałam też aby nie przesadzać, 2-3 plasterki dziennie

Coś w tym 🍍 musi być bo to był mój pierwszy cykl z ananasem i się udało 😂😂😂 Choć początkowo myślałam, że to szaleństwo 🤪
Ja jadłam od dnia owu codziennie po 2-3 plastry przez 10 dni. Pamiętaj, że to musi być świeży ananas, a najwiecej bromelainy jest w tym twardym środku :)

Trzymam kciuki, na pewno się uda 😘 i pamiętaj - 🍍🍍🍍 najlepszym przyjacielem każdej staraczki 😂
Ja powinnam dostać jutro @, ale póki co się na to nie zapowiada, tzn pierwszy raz totalnie nie czuje się jak przed @, zawsze miałam PMS, byłam rozdrażniona, bolał mnie brzuch i piersi i generalnie miałam takie uczucie, że zaraz dostanę @ 😋 a w tym miesiącu jestem mega spokojna, nic nie czuje, troszkę mnie ciągnie w podbrzuszu ale to jest inne uczucie no i od wtorku do wczoraj miałam takie bardzo delikatne plamienie, widzialne tylko na papierze, pojedyncze kropeczki. No a dzisiaj już jest git 🙂 no ale wiadomo, ja zawsze wole dmuchać na zimne, mam nadzieje że mnie nie czeka rozczarowanie 😛
Jadlam😁 wiesz co masz typowe objawy jak ja w pierwszych ciążach. Teraz owu miałam bardzo bolesna i od owu bolały mnie plecy i jajniki, 3 dzień nie boli nic, tylko piersi, jajniki czuje ale nie bolą, jakieś inne to uczucie. Myślę, że u mnie to głowa mogła tak wpłynąć, bo w zeszłym miesiącu mówiłam, że nie rozumiem czasem dziewczyn jak piszą że mają wszystkie objawy ciąży, a u mnie te objawy to na @ są, u mnie objaw ciąży to brak objawów, no i myślę że może psychika sobie przyciągnęłam, że ani brzuch ani plecy nie bolą, jeśli @ dostane to potwierdzę moja teorie głowy. Zawsze powtarzam, że wszystko zaczyna nam się w głowie.

Hej. Postanowilam że do was dołączę. Dzisiaj zrobiłam test i dwie kreseczki były... W prawdzie blade, ale jednak. Nie wiem jak długo z wami zostanę bo po biochemicznej, która była w lutym ostrożniej podchodzę do tematu. To może coś o mnie... W tym roku będę mieć już 31 lat, mam już synka (6lat). O drugiego dzidziusia staramy się już 3 lata (z małymi przerwami). Mam nadzieję że w końcu się udało [emoji7]. W poniedziałek idę na betę więc trzymajcie kciuki.

Hej. Postanowilam że do was dołączę. Dzisiaj zrobiłam test i dwie kreseczki były... W prawdzie blade, ale jednak. Nie wiem jak długo z wami zostanę bo po biochemicznej, która była w lutym ostrożniej podchodzę do tematu. To może coś o mnie... W tym roku będę mieć już 31 lat, mam już synka (6lat). O drugiego dzidziusia staramy się już 3 lata (z małymi przerwami). Mam nadzieję że w końcu się udało [emoji7]. W poniedziałek idę na betę więc trzymajcie kciuki.
Kciuki 🙏

Jadlam😁 wiesz co masz typowe objawy jak ja w pierwszych ciążach. Teraz owu miałam bardzo bolesna i od owu bolały mnie plecy i jajniki, 3 dzień nie boli nic, tylko piersi, jajniki czuje ale nie bolą, jakieś inne to uczucie. Myślę, że u mnie to głowa mogła tak wpłynąć, bo w zeszłym miesiącu mówiłam, że nie rozumiem czasem dziewczyn jak piszą że mają wszystkie objawy ciąży, a u mnie te objawy to na @ są, u mnie objaw ciąży to brak objawów, no i myślę że może psychika sobie przyciągnęłam, że ani brzuch ani plecy nie bolą, jeśli @ dostane to potwierdzę moja teorie głowy. Zawsze powtarzam, że wszystko zaczyna nam się w głowie.
Dokładnie :) teraz też już się przekonałam, że brak objawów ciąży to ciąża 😃 Mam nadzieje, że nic się w tym temacie nie zmieni 🤗

A no i według apki termin wypada mi 3-4 kwiecień, więc w same święta Wielkanocne !
Witaj 😃 gratuluje ⏸!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebyś tutaj została w gronie kwietniowych mamusiek 🤩
Mi wypada wg appki termin na 02.04 😁 ale to nawet nie wiedziałam, że wtedy będzie Wielkanoc 😂 to byłby piękny prezent na Święta 🤩

reklama
Dokładnie :) teraz też już się przekonałam, że brak objawów ciąży to ciąża 😃 Mam nadzieje, że nic się w tym temacie nie zmieni 🤗

Witaj 😃 gratuluje ⏸!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebyś tutaj została w gronie kwietniowych mamusiek 🤩
Mi wypada wg appki termin na 02.04 😁 ale to nawet nie wiedziałam, że wtedy będzie Wielkanoc 😂 to byłby piękny prezent na Święta 🤩
dziewczyny mi wypada na 01.04 prima aprillis 😂😁

Do góry