reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Odchowani, ale różnica wieku u nich daje o sobie znać, nie dogadują się, zawsze chciałam mniejsza różnice wieku, ale po pierwszym byłam za młoda, po drugim kupiliśmy mieszkanie i tak się rozeszło. Kiedy powinnaś dostać @? Trzymam kciuki kochana, wszystko będzie dobrze, wypoczywaj❤️
Ja mam ciężka pracę fizyczną, doszło dużo obowiązków, chciałam zmienić ale przy staraniach to ciężko, z miesiąca na miesiąc mówię, że może teraz się uda i ta umowa na stałe, to szkoda zmieniać, ech, czekam jeszcze trochę, zrobię jakieś badania i jak przed zimą się nie uda to chyba odpuszczę, zmienię pracę bo już nie daje rady😔
Trzymam kciuki, na pewno się uda 😘 i pamiętaj - 🍍🍍🍍 najlepszym przyjacielem każdej staraczki 😂
Ja powinnam dostać jutro @, ale póki co się na to nie zapowiada, tzn pierwszy raz totalnie nie czuje się jak przed @, zawsze miałam PMS, byłam rozdrażniona, bolał mnie brzuch i piersi i generalnie miałam takie uczucie, że zaraz dostanę @ 😋 a w tym miesiącu jestem mega spokojna, nic nie czuje, troszkę mnie ciągnie w podbrzuszu ale to jest inne uczucie no i od wtorku do wczoraj miałam takie bardzo delikatne plamienie, widzialne tylko na papierze, pojedyncze kropeczki. No a dzisiaj już jest git 🙂 no ale wiadomo, ja zawsze wole dmuchać na zimne, mam nadzieje że mnie nie czeka rozczarowanie 😛

reklama
Trzymam kciuki, na pewno się uda [emoji8] i pamiętaj - [emoji531][emoji531][emoji531] najlepszym przyjacielem każdej staraczki [emoji23]
Ja powinnam dostać jutro @, ale póki co się na to nie zapowiada, tzn pierwszy raz totalnie nie czuje się jak przed @, zawsze miałam PMS, byłam rozdrażniona, bolał mnie brzuch i piersi i generalnie miałam takie uczucie, że zaraz dostanę @ [emoji39] a w tym miesiącu jestem mega spokojna, nic nie czuje, troszkę mnie ciągnie w podbrzuszu ale to jest inne uczucie no i od wtorku do wczoraj miałam takie bardzo delikatne plamienie, widzialne tylko na papierze, pojedyncze kropeczki. No a dzisiaj już jest git [emoji846] no ale wiadomo, ja zawsze wole dmuchać na zimne, mam nadzieje że mnie nie czeka rozczarowanie [emoji14]
Dziewczyny a z tym ananasem to tylko po owulacji jecie? Czy w calym cyklu? Moze i ja spróbuję.... moze pomoże:)

Dziewczyny a z tym ananasem to tylko po owulacji jecie? Czy w calym cyklu? Moze i ja spróbuję.... moze pomoże:)
Ja jadłam już trochę przed owu, ananas to bomba witaminowa i jeszcze bromelina pomaga w implantacji, ale wyczytałam też aby nie przesadzać, 2-3 plasterki dziennie

Coś w tym 🍍 musi być bo to był mój pierwszy cykl z ananasem i się udało 😂😂😂 Choć początkowo myślałam, że to szaleństwo 🤪
Ja jadłam od dnia owu codziennie po 2-3 plastry przez 10 dni. Pamiętaj, że to musi być świeży ananas, a najwiecej bromelainy jest w tym twardym środku :)

Trzymam kciuki, na pewno się uda 😘 i pamiętaj - 🍍🍍🍍 najlepszym przyjacielem każdej staraczki 😂
Ja powinnam dostać jutro @, ale póki co się na to nie zapowiada, tzn pierwszy raz totalnie nie czuje się jak przed @, zawsze miałam PMS, byłam rozdrażniona, bolał mnie brzuch i piersi i generalnie miałam takie uczucie, że zaraz dostanę @ 😋 a w tym miesiącu jestem mega spokojna, nic nie czuje, troszkę mnie ciągnie w podbrzuszu ale to jest inne uczucie no i od wtorku do wczoraj miałam takie bardzo delikatne plamienie, widzialne tylko na papierze, pojedyncze kropeczki. No a dzisiaj już jest git 🙂 no ale wiadomo, ja zawsze wole dmuchać na zimne, mam nadzieje że mnie nie czeka rozczarowanie 😛
Jadlam😁 wiesz co masz typowe objawy jak ja w pierwszych ciążach. Teraz owu miałam bardzo bolesna i od owu bolały mnie plecy i jajniki, 3 dzień nie boli nic, tylko piersi, jajniki czuje ale nie bolą, jakieś inne to uczucie. Myślę, że u mnie to głowa mogła tak wpłynąć, bo w zeszłym miesiącu mówiłam, że nie rozumiem czasem dziewczyn jak piszą że mają wszystkie objawy ciąży, a u mnie te objawy to na @ są, u mnie objaw ciąży to brak objawów, no i myślę że może psychika sobie przyciągnęłam, że ani brzuch ani plecy nie bolą, jeśli @ dostane to potwierdzę moja teorie głowy. Zawsze powtarzam, że wszystko zaczyna nam się w głowie.

Hej. Postanowilam że do was dołączę. Dzisiaj zrobiłam test i dwie kreseczki były... W prawdzie blade, ale jednak. Nie wiem jak długo z wami zostanę bo po biochemicznej, która była w lutym ostrożniej podchodzę do tematu. To może coś o mnie... W tym roku będę mieć już 31 lat, mam już synka (6lat). O drugiego dzidziusia staramy się już 3 lata (z małymi przerwami). Mam nadzieję że w końcu się udało [emoji7]. W poniedziałek idę na betę więc trzymajcie kciuki.

Hej. Postanowilam że do was dołączę. Dzisiaj zrobiłam test i dwie kreseczki były... W prawdzie blade, ale jednak. Nie wiem jak długo z wami zostanę bo po biochemicznej, która była w lutym ostrożniej podchodzę do tematu. To może coś o mnie... W tym roku będę mieć już 31 lat, mam już synka (6lat). O drugiego dzidziusia staramy się już 3 lata (z małymi przerwami). Mam nadzieję że w końcu się udało [emoji7]. W poniedziałek idę na betę więc trzymajcie kciuki.
Kciuki 🙏

Jadlam😁 wiesz co masz typowe objawy jak ja w pierwszych ciążach. Teraz owu miałam bardzo bolesna i od owu bolały mnie plecy i jajniki, 3 dzień nie boli nic, tylko piersi, jajniki czuje ale nie bolą, jakieś inne to uczucie. Myślę, że u mnie to głowa mogła tak wpłynąć, bo w zeszłym miesiącu mówiłam, że nie rozumiem czasem dziewczyn jak piszą że mają wszystkie objawy ciąży, a u mnie te objawy to na @ są, u mnie objaw ciąży to brak objawów, no i myślę że może psychika sobie przyciągnęłam, że ani brzuch ani plecy nie bolą, jeśli @ dostane to potwierdzę moja teorie głowy. Zawsze powtarzam, że wszystko zaczyna nam się w głowie.
Dokładnie :) teraz też już się przekonałam, że brak objawów ciąży to ciąża 😃 Mam nadzieje, że nic się w tym temacie nie zmieni 🤗

A no i według apki termin wypada mi 3-4 kwiecień, więc w same święta Wielkanocne !
Witaj 😃 gratuluje ⏸!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebyś tutaj została w gronie kwietniowych mamusiek 🤩
Mi wypada wg appki termin na 02.04 😁 ale to nawet nie wiedziałam, że wtedy będzie Wielkanoc 😂 to byłby piękny prezent na Święta 🤩

reklama
Dokładnie :) teraz też już się przekonałam, że brak objawów ciąży to ciąża 😃 Mam nadzieje, że nic się w tym temacie nie zmieni 🤗

Witaj 😃 gratuluje ⏸!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebyś tutaj została w gronie kwietniowych mamusiek 🤩
Mi wypada wg appki termin na 02.04 😁 ale to nawet nie wiedziałam, że wtedy będzie Wielkanoc 😂 to byłby piękny prezent na Święta 🤩
dziewczyny mi wypada na 01.04 prima aprillis 😂😁

Do góry