ja w cyklu staran gdzie miałam biochemiczna czułam, ze jestem w ciąży bo czułam się fatalnie. Straszne zmeczenie, dużo spałam, Bol jajników masakryczny, piersi, bardzo mnie cislo na pęcherz A w kolejnym cyklu staran teraz jak mam dwie grube krechy to nic nie czułam, ja nawet myslalam, ze ten cykl jest totalnie nieudany bo nawet nie czułam owu, żadnego śluzu nie widziałam, a dwie tluste krechy jak byk i taka wysoka beta. Teraz owczywiscie jedynym obajawem jest bol piersi, są nabrzmiałe, lekkie zmeczenieDokładnie teraz też już się przekonałam, że brak objawów ciąży to ciąża Mam nadzieje, że nic się w tym temacie nie zmieni
Witaj gratuluje ⏸!!! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebyś tutaj została w gronie kwietniowych mamusiek
Mi wypada wg appki termin na 02.04 ale to nawet nie wiedziałam, że wtedy będzie Wielkanoc to byłby piękny prezent na Święta
reklama
jaguar
Fanka BB :)
Ja już z tydzień temu podejrzewałam że to jest to, bo jednorazowo miałam brązowy śluz na wkładce, spać mi się chce w ciągu dnia a wieczorami kładę się najpóźniej o 23. (Kiedyś mogłam i do 1-2 w nocy siedzieć) poza tym mam gładka buzię a zawsze przed okresem jakiś pryszcz wyskoczył [emoji23] dlatego dzisiaj zrobiłam sobie ten test pomoże zwykle testowałam dopiero jak się okres spóźniał
agrafka07
Ja w poprzedniej ciąży nie miałam praktycznie żadnych objawów. Może słabo się czułam ale wtedy upały okropne były. W tej też była cisza. Do dzisiaj. Piersi przestały mi się mieścić w staniku i je czuję.
Najważniejsze, że nie doświadczyłam ciążowych mdłości!
Najważniejsze, że nie doświadczyłam ciążowych mdłości!
M_P_90
Cześć Dziewczyny. Z racji moich przejść w staraniach bardzo się boję co się teraz wydarzy. Mam prośbę do tych z Was, które robiły betę czy powiecie jaka u Was była
Piszesz, ze robisz dla uspokojenia siebie, a tak naprawde jeszcze bardziej sie tym nakrecasz i stresujesz...ja zrobilam bete 2 razy, dlatego, ze po biochemicznej lekarz no kazal zrobic przyrost i na tym koniec i nie doszukuje sie malych wartosci itp...przeciez wedlug norm masz dobry przyrost to po co dalej robic bete? Poza tym przy becie 1000 to juz powinno byc cos widac na usg...przez ta bete tylko niepotrzebnie wariuje czlowiekZe stresu i dla uspokojenia siebie miałam już niby puste jajo (pisze niby, bo na badaniu histopatologicznyn był zarodek), jestem po nieudanym podejściu do in vitro i mam niepoprawny kariotyp (translokacja zrównoważona). Teraz naturalne zapłodnienie po ponad roku od nieudanego transferu (zakończony biochemiczną). Wiem, że przy pustym jaju też beta rośnie poprawnie na początku, dlatego nadal sprawdzam, jutro idę do lekarza, zobaczymy czy zobaczy pęcherzyk, jak nie to chyba będę miała powtórkę. Też wiem, że to głupota tak sprawdzać ale...nie umiem się powstrzymać
agrafka07
Piszesz, ze robisz dla uspokojenia siebie, a tak naprawde jeszcze bardziej sie tym nakrecasz i stresujesz...ja zrobilam bete 2 razy, dlatego, ze po biochemicznej lekarz no kazal zrobic przyrost i na tym koniec i nie doszukuje sie malych wartosci itp...przeciez wedlug norm masz dobry przyrost to po co dalej robic bete? Poza tym przy becie 1000 to juz powinno byc cos widac na usg...przez ta bete tylko niepotrzebnie wariuje czlowiek
Ja z kolei w ogóle nie robię bety, bo w pierwszej ciąży miałam piękny przyrost a ciąża okazała się pozamaciczna. A niby wtedy słabe są przyrosty.
W drugiej i obecnej ciąży bety nie robię i jeden stres mniej.
Macie już umówioną wizytę? Ja chyba w poniedziałek będę dzwonić.
jeszczebedziepieknie
Mi też
dziewczyny mi wypada na 01.04 prima aprillis [emoji23][emoji16]
Oleczqa002
Może to bliźniaki?Dziewczyny potrzebuje rady. W środę robiłam bete wyszła 489,9, dziś w piatek zrobiłam i wyszła 1777,0 czy to nie za duzy przyrost?!?[GROUP=][/GROUP]
reklama
Kurczę nie wiem.. ale przyrost jest o 260% na szczęście według aplikacji jest w normieMoże to bliźniaki?
Załączniki