reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ale w sensie nie udało się zajść czy odłożyliście plany? 🙂 Kwiecień to super miesiąc 🌷 trzymam kciuki, żeby się udało 💪😘
W 2017 odstawiłam anty i przeczekaliśmy trochę, w 2018 odłożyliśmy bo miałam dostać umowę na stałe, w 2019 myśleliśmy że to normalne... bzykanko, ciąża i porod a tu już 13 cykl i nic. Mamy już dwóch synów, dlatego myśleliśmy, że pyknie od razu, poprzednie ciążę to miałam 17 i 22 lata, teraz 31,wiek też robi swoje, dieta, stres, praca

W 2017 odstawiłam anty i przeczekaliśmy trochę, w 2018 odłożyliśmy bo miałam dostać umowę na stałe, w 2019 myśleliśmy że to normalne... bzykanko, ciąża i porod a tu już 13 cykl i nic. Mamy już dwóch synów, dlatego myśleliśmy, że pyknie od razu, poprzednie ciążę to miałam 17 i 22 lata, teraz 31,wiek też robi swoje, dieta, stres, praca

Wow! Jaka młoda mamusia i dwóch odchowanych synków! 😍 No ja zaraz 30-tka i dopiero pierwszy bąbelek 😃 a mąż chce 3 wiec nie wiem jak on zamierza się wyrobić 🤣 no ale u mnie ⏸ są, teraz trzeba trzymać kciuki, żeby @ nie przyszedł, bo mimo to mam to gdzieś z tyłu głowy 😋

Ze stresu i dla uspokojenia siebie :) miałam już niby puste jajo (pisze niby, bo na badaniu histopatologicznyn był zarodek), jestem po nieudanym podejściu do in vitro i mam niepoprawny kariotyp (translokacja zrównoważona). Teraz naturalne zapłodnienie po ponad roku od nieudanego transferu (zakończony biochemiczną). Wiem, że przy pustym jaju też beta rośnie poprawnie na początku, dlatego nadal sprawdzam, jutro idę do lekarza, zobaczymy czy zobaczy pęcherzyk, jak nie to chyba będę miała powtórkę. Też wiem, że to głupota tak sprawdzać :) ale...nie umiem się powstrzymać
No przeszłaś dużo widzę i rozumiem ten strach.
Będzie dobrze, trzymam kciuki

Umówiłam się na rozmowę. Mam przyjechać że skierowaniem 4 sierpnia i wtedy ustalimy datę zabiegu. Pytałam jak długo się czeka, mówiła 2 - 3 tyg więc nie jest źle. Wyblagam

Wow! Jaka młoda mamusia i dwóch odchowanych synków! 😍 No ja zaraz 30-tka i dopiero pierwszy bąbelek 😃 a mąż chce 3 wiec nie wiem jak on zamierza się wyrobić 🤣 no ale u mnie ⏸ są, teraz trzeba trzymać kciuki, żeby @ nie przyszedł, bo mimo to mam to gdzieś z tyłu głowy 😋
Odchowani, ale różnica wieku u nich daje o sobie znać, nie dogadują się, zawsze chciałam mniejsza różnice wieku, ale po pierwszym byłam za młoda, po drugim kupiliśmy mieszkanie i tak się rozeszło. Kiedy powinnaś dostać @? Trzymam kciuki kochana, wszystko będzie dobrze, wypoczywaj❤️
Ja mam ciężka pracę fizyczną, doszło dużo obowiązków, chciałam zmienić ale przy staraniach to ciężko, z miesiąca na miesiąc mówię, że może teraz się uda i ta umowa na stałe, to szkoda zmieniać, ech, czekam jeszcze trochę, zrobię jakieś badania i jak przed zimą się nie uda to chyba odpuszczę, zmienię pracę bo już nie daje rady😔

reklama
Do góry