P
pożegnanie
Gość
Popieram sama przeszłam przez poronienie nie chce juz żyć w strachu podczas tej ciąży.Ja już to tyle razy tutaj pisałam, dosłownie do znudzenia
Ale tutaj nikt nie słucha tylko się każda niepotrzebnie nakręca i przez to nakręca następną...
Dziewczyny przestańcie wreszcie panikować z każdym bólem brzucha, bo to idzie oszaleć!
Ja zaraz się chyba pożegnam z tym forum, bo wchodzę tu i tak rzadko, Ale co wejdę to tylko czytam o bólach i ciągłej panice...
Jak wy chcecie wytrzymać 9 miesięcy skoro już tak świrujecie??? Wiecie, że bóli i dolegliwości do porodu jeszcze wam dojdzie i co, z każdym będzie sprawdzać w necie, czy to poronienie?? Masakra to forum nie jest do dołowania i nakręcenia się, więc przestańcie wreszcie i nie dobijajcie tych, które próbują być pozytywnie nastawione i się nie stresować każdą pierdołą połowa z was to powinna mieć zablokowany dostęp do neta aż do porodu
Też jestem po stracie i biochemicznej ciąży i przeszłam to w ciągu ostatnich 3 miesięcy, więc nie chce czytać o promieniach itp na forum dla kobiet, którym udało się zajść w ciążę, bo jakbym chciała o tym czytać i się nakręcać to wyszłabym na inne forum, więc bardzo proszę żebyście wzięły wreszcie na wstrzymanie, dziękuję
Jasne, że się obawiam czy wszystko jest ok, ale cieszę się bo tydzień temu seruszko biło miarowo 115, zatem będzie książkowo.
Wiary dziewczyny, przesyłam pozytywne wibracje. I bawicie mnie opisami bączków lub bąków