reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja chyba tracę nadzieję, boje się, że testy wyjdą negatywne i znow ten zawód.
Dziewczyny czy czulyscie się inaczej robiąc testy? Czulyscie jakoś zagnieżdżanie zarodka?🤔
nie ja tez nic teraz nie czułam.

A ja mojemu dziś zrobiłam prezent bo ma urodziny 😍 dałam mu test w pudełku ozdobnym w miejscu gdzie mnie pierwszy raz pocałował ❤️😍

reklama
Ja początkowo miałam czekać do dnia @ i wtedy zrobić jakieś spektakularne ogłoszenie, ale jak tylko wyszły na teście dwie krechy to od razu poleciałam do swojego męża i go obudziłam, żeby mu pokazać [emoji23]
Ale poza nim póki co nikomu nie mowię ;) jak wszystko będzie dobrze to rodzicom może za miesiąc, a znajomym za jakieś 2 miechy [emoji2] a jak to u was wyglada?
Maz oczywiście że wie, dzieci tez, mama, kuzynka i siostrzenica. W pracy powiem jak wrócę z urlopu.

Ja chyba tracę nadzieję, boje się, że testy wyjdą negatywne i znow ten zawód.
Dziewczyny czy czulyscie się inaczej robiąc testy? Czulyscie jakoś zagnieżdżanie zarodka?[emoji848]
Ja nie czułam, ale totalnie inaczej czułam się przed zrobieniem testu. Bardzo zmęczona byłam i bolały mnie plecy. To by było jakoś tydzień przed okresem

Hej, dziewczyny! Mój termin wypada tak na pograniczu marca i kwietnia. Pierwszy cień na teście pokazał się w zeszłym tygodniu, dziś jestem 3 dni po terminie @. Mam już synka z marca 2019.
Tym razem był u nas spontaniczny złoty strzał. Nie planowaliśmy jeszcze drugiego bobasa. :)
W czwartek tydzień temu miałam plamienia żywą krwią i myślalam, że ciąża się nie utrzyma. Ale minęły. I tak wyczekuję trochę podekscytowana, trochę z obawami.
Dziś 4+3. :)

Hej, dziewczyny! Mój termin wypada tak na pograniczu marca i kwietnia. Pierwszy cień na teście pokazał się w zeszłym tygodniu, dziś jestem 3 dni po terminie @. Mam już synka z marca 2019.
Tym razem był u nas spontaniczny złoty strzał. Nie planowaliśmy jeszcze drugiego bobasa. :)
W czwartek tydzień temu miałam plamienia żywą krwią i myślalam, że ciąża się nie utrzyma. Ale minęły. I tak wyczekuję trochę podekscytowana, trochę z obawami.
Dziś 4+3. :)
gratulacje! 😘 U mnie 4+6. Termin wypada na 31.03-01.04 😆

W którym dniu cyklu wyszedł Ci pozytywny test? Ile dni po owu?
test robiłam teraz we wtorek był to 33 dc i wyszły grube krechy, w środę zrobiłam bete i wyszła 486,9. A od owulacji pozytywny test wyszedł w 15 dniu

Załączniki

• 78403DBB-A57D-45F5-8491-A6B6EB7C69B2.jpeg
    78403DBB-A57D-45F5-8491-A6B6EB7C69B2.jpeg
    290,2 KB · Wyświetleń: 104
Dziewczyny gratuluję Wam pięknie. Po cichu podczytywalam wątek mając nadzieję że dołączę, ale na dziś mam termin @ i nic nie wyszło na teście (co prawda czułość 25 ale nie ma co się łudzić). Czekam na okres, jutro pewnie przyjdzie bo zawsze 26 dni jak w zegarku [emoji6]

Ale może wrócę w kolejnym cyklu to się zalapie jeszcze na koniec kwietnia [emoji16]

Rosnijcie zdrowo [emoji8]

Dziewczyny gratuluję Wam pięknie. Po cichu podczytywalam wątek mając nadzieję że dołączę, ale na dziś mam termin @ i nic nie wyszło na teście (co prawda czułość 25 ale nie ma co się łudzić). Czekam na okres, jutro pewnie przyjdzie bo zawsze 26 dni jak w zegarku [emoji6]

Ale może wrócę w kolejnym cyklu to się zalapie jeszcze na koniec kwietnia [emoji16]

Rosnijcie zdrowo [emoji8]
trzymam kciuki ❤️✊🏻

reklama
Do góry