reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja chyba tracę nadzieję, boje się, że testy wyjdą negatywne i znow ten zawód.
Dziewczyny czy czulyscie się inaczej robiąc testy? Czulyscie jakoś zagnieżdżanie zarodka?🤔
nie ja tez nic teraz nie czułam.

A ja mojemu dziś zrobiłam prezent bo ma urodziny 😍 dałam mu test w pudełku ozdobnym w miejscu gdzie mnie pierwszy raz pocałował ❤️😍

reklama
Ja początkowo miałam czekać do dnia @ i wtedy zrobić jakieś spektakularne ogłoszenie, ale jak tylko wyszły na teście dwie krechy to od razu poleciałam do swojego męża i go obudziłam, żeby mu pokazać [emoji23]
Ale poza nim póki co nikomu nie mowię ;) jak wszystko będzie dobrze to rodzicom może za miesiąc, a znajomym za jakieś 2 miechy [emoji2] a jak to u was wyglada?
Maz oczywiście że wie, dzieci tez, mama, kuzynka i siostrzenica. W pracy powiem jak wrócę z urlopu.

Ja chyba tracę nadzieję, boje się, że testy wyjdą negatywne i znow ten zawód.
Dziewczyny czy czulyscie się inaczej robiąc testy? Czulyscie jakoś zagnieżdżanie zarodka?[emoji848]
Ja nie czułam, ale totalnie inaczej czułam się przed zrobieniem testu. Bardzo zmęczona byłam i bolały mnie plecy. To by było jakoś tydzień przed okresem

Hej, dziewczyny! Mój termin wypada tak na pograniczu marca i kwietnia. Pierwszy cień na teście pokazał się w zeszłym tygodniu, dziś jestem 3 dni po terminie @. Mam już synka z marca 2019.
Tym razem był u nas spontaniczny złoty strzał. Nie planowaliśmy jeszcze drugiego bobasa. :)
W czwartek tydzień temu miałam plamienia żywą krwią i myślalam, że ciąża się nie utrzyma. Ale minęły. I tak wyczekuję trochę podekscytowana, trochę z obawami.
Dziś 4+3. :)

Hej, dziewczyny! Mój termin wypada tak na pograniczu marca i kwietnia. Pierwszy cień na teście pokazał się w zeszłym tygodniu, dziś jestem 3 dni po terminie @. Mam już synka z marca 2019.
Tym razem był u nas spontaniczny złoty strzał. Nie planowaliśmy jeszcze drugiego bobasa. :)
W czwartek tydzień temu miałam plamienia żywą krwią i myślalam, że ciąża się nie utrzyma. Ale minęły. I tak wyczekuję trochę podekscytowana, trochę z obawami.
Dziś 4+3. :)
gratulacje! 😘 U mnie 4+6. Termin wypada na 31.03-01.04 😆

W którym dniu cyklu wyszedł Ci pozytywny test? Ile dni po owu?
test robiłam teraz we wtorek był to 33 dc i wyszły grube krechy, w środę zrobiłam bete i wyszła 486,9. A od owulacji pozytywny test wyszedł w 15 dniu

Załączniki

• 78403DBB-A57D-45F5-8491-A6B6EB7C69B2.jpeg
    78403DBB-A57D-45F5-8491-A6B6EB7C69B2.jpeg
    290,2 KB · Wyświetleń: 95
Dziewczyny gratuluję Wam pięknie. Po cichu podczytywalam wątek mając nadzieję że dołączę, ale na dziś mam termin @ i nic nie wyszło na teście (co prawda czułość 25 ale nie ma co się łudzić). Czekam na okres, jutro pewnie przyjdzie bo zawsze 26 dni jak w zegarku [emoji6]

Ale może wrócę w kolejnym cyklu to się zalapie jeszcze na koniec kwietnia [emoji16]

Rosnijcie zdrowo [emoji8]

Dziewczyny gratuluję Wam pięknie. Po cichu podczytywalam wątek mając nadzieję że dołączę, ale na dziś mam termin @ i nic nie wyszło na teście (co prawda czułość 25 ale nie ma co się łudzić). Czekam na okres, jutro pewnie przyjdzie bo zawsze 26 dni jak w zegarku [emoji6]

Ale może wrócę w kolejnym cyklu to się zalapie jeszcze na koniec kwietnia [emoji16]

Rosnijcie zdrowo [emoji8]
trzymam kciuki ❤️✊🏻

reklama
Do góry