I ja liczę na dołączenie do Was Ale jeszcze jeszcze trochę, bo dopiero 5dc więc jeszcze mam @ jednak głęboko wierzę że się uda w tym cyklu może I ja spróbuje ananasaJa też marzę o tym samym
reklama
Justi1234
Fanka BB :)
Ktory masz dzień cyklu? ile dni po zapłodnieniu i ile do okresu?U mnie dalej cień, ale już wyraźniejszy już do widać gołym okiem. Coś się zaczyna dziać! Niedowierzam.
Misiactwo
27 dc, cykle jeszcze nieregularne po poprzednim porodzieKtory masz dzień cyklu? ile dni po zapłodnieniu i ile do okresu?
Eryka powodzenia!
Ipekakuana
Beta hcg:
18.07 - 13.7
20.07 - 39
23.07 - 97...
Przyrost jest dobry, ale jakoś tak mniej przyrost teraz niż ostatnio. Co sądzicie? Przesadzam i szukam dziury w całym? 31 dc.
18.07 - 13.7
20.07 - 39
23.07 - 97...
Przyrost jest dobry, ale jakoś tak mniej przyrost teraz niż ostatnio. Co sądzicie? Przesadzam i szukam dziury w całym? 31 dc.
Justi1234
cudownie !Właśnie przyszły wyniki ❤
Justi1234
Trzymam kciuki !I ja liczę na dołączenie do Was Ale jeszcze jeszcze trochę, bo dopiero 5dc więc jeszcze mam @ jednak głęboko wierzę że się uda w tym cyklu może I ja spróbuje ananasa
U mnie dziś 22 dc i 7 dni po owulacji za wczesnie chyba aby zrobiić beta hcg?
magnolia1505
Ja zaczynam płodne dopiero [emoji1][emoji1][emoji1]
Ale może się załapię na kwiecień jak owocne starania będą.
Moje 2 córki jakby się zmówiły i oby dwie w 37+5 dni wyszły [emoji1]
CzekamyDziewczynki cieszę się z Wami, że Wam się udało. Życzę bezproblemowej i nudnej ciąży [emoji7][emoji7][emoji18] Marzę o tym aby do Was dołączyć. [emoji9][emoji3059]
Super! :-)U mnie dalej cień, ale już wyraźniejszy [emoji16] już do widać gołym okiem. Coś się zaczyna dziać! Niedowierzam.
Próbuj, na pewno nie zaszkodzi ;-)I ja liczę na dołączenie do Was Ale jeszcze jeszcze trochę, bo dopiero 5dc więc jeszcze mam @ jednak głęboko wierzę że się uda w tym cyklu może I ja spróbuje ananasa [emoji23]
M_P_90
Nie, ja już mam synka 10miesięcznego ❤ a Twoja pierwsza?a to Twoja pierwsza ciaza?
reklama
Oleczqa002
Myśle, że za wcześnie. Ja zrobiłam w 27 dc test (3 dni przed planowanym @) i wyszło pozytywnie - grube krechy także wyglada na to, że jest dobrze, ale jak zadzwoniłam do pani doktor to mnie objechała, że się testów tak wcześnie nie robi bo wszystko się może jeszcze wydarzyć a betę zasugerowała dopiero tydzień po planowanym okresie gdyby się nie pojawił także ja jeszcze czekam, mimo że test wyszedł mi taki ładny, to czekam do soboty, mam nadzieje, że @ nie przyjdzieTrzymam kciuki !
U mnie dziś 22 dc i 7 dni po owulacji za wczesnie chyba aby zrobiić beta hcg?