reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Myśle, że za wcześnie. Ja zrobiłam w 27 dc test (3 dni przed planowanym @) i wyszło pozytywnie - grube krechy także wyglada na to, że jest dobrze, ale jak zadzwoniłam do pani doktor to mnie objechała, że się testów tak wcześnie nie robi bo wszystko się może jeszcze wydarzyć a betę zasugerowała dopiero tydzień po planowanym okresie gdyby się nie pojawił 🤪 także ja jeszcze czekam, mimo że test wyszedł mi taki ładny, to czekam do soboty, mam nadzieje, że @ nie przyjdzie 🤪
@ nie przyjdzie zobaczysz ! bedzie piękna beta 😚 🥰

reklama
Wasi partnerzy już wiedzą? :)
Ja początkowo miałam czekać do dnia @ i wtedy zrobić jakieś spektakularne ogłoszenie, ale jak tylko wyszły na teście dwie krechy to od razu poleciałam do swojego męża i go obudziłam, żeby mu pokazać 😂
Ale poza nim póki co nikomu nie mowię ;) jak wszystko będzie dobrze to rodzicom może za miesiąc, a znajomym za jakieś 2 miechy 😃 a jak to u was wyglada?

Ja początkowo miałam czekać do dnia @ i wtedy zrobić jakieś spektakularne ogłoszenie, ale jak tylko wyszły na teście dwie krechy to od razu poleciałam do swojego męża i go obudziłam, żeby mu pokazać 😂
Ale poza nim póki co nikomu nie mowię ;) jak wszystko będzie dobrze to rodzicom może za miesiąc, a znajomym za jakieś 2 miechy 😃 a jak to u was wyglada?

Mężowi od razu, całej reszcie później...2-3 mce.
W pracy wiedzą od razu niestety. Trudno ukryć.

Ja chyba tracę nadzieję, boje się, że testy wyjdą negatywne i znow ten zawód.
Dziewczyny czy czulyscie się inaczej robiąc testy? Czulyscie jakoś zagnieżdżanie zarodka?🤔

reklama
Do góry