reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Co do imion będziemy mieć Mikołaja🙂 czy któraś z was też dopadła infekcja dróg moczowych? Pieczenie cewki masakra a wizyta u gina za tydzień, musze poratować się jakoś doraźnie w aptece
Nad Mikołajem tez rozmyslalismy gdyby mial byc chłopak. Ja mam ogólna infekcje, moj lekarz ma taki sprzęt ze od środka mozna zobaczyc co tam się kryje.. Ja juz po tabletkach dopochwowych przeciwbakteryjnych i teraz na odbudowe flory biorę tez dopochwowe. W tej ciąży tylko kurna grzyba jeszcze nie mialam. Pewnie fo czasu. Co jest dziewczyny ze ciąża aż tak predysponuje fo takich infekcji. Poza ciąża kompletnie nic

Ja za usg 170, prenatalne 550, teraz pewnie za połówkowe z 400 i każde badanie krwi prywatnie... Noo sporo się wydaje
Ja za prywatna wizytę 200zl,a mam 2 w miesiącu. A za prenatalne 250 zl płaciłam a to i tak niezle. W tamtej ciąży byłam na prenatalnym i połówkowym u dr roszkowskiego w wawie może kojarzycie to po 400zl bierze

Czy Wam też jeszcze zdarza się że po jedzeniu robi Wam się niedobrze? Miałam tak ostatnio jak napiłam się od męża mirindy, Wczoraj po kolacji i teraz.
Dzisiaj w dodatku zmęczona jestem jakby ktoś spuścił ze mnie powietrze :(
Mi mdłości takie fest sie skonczyly tylko czasem dają o sobie jeszcze znac. Ale to pikuś w porownaniu z tym co było. A zmęczenie to niemal non stop. Kaszel mnie dodatkowo wypompowuje.

To jesteśmy razem 🤗
Ja jutro mam wielki dzień. Nie dość że połówkowe to jeszcze wyniki amniopunkcji. Chyba w nocy nie będę mogła spać.

Ja za wizytę płace 100 zł. Za prenatalne 150. Za drugie prenatalne nie płacę bo jestem już pod opieką szpitala uniwersyteckiego, przez ryzyko choroby u dziecka. I oni mi robią prenatalne drugiego trymestru i jeszcze echo serca w grudniu.

To jesteśmy razem 🤗
Ja jutro mam wielki dzień. Nie dość że połówkowe to jeszcze wyniki amniopunkcji. Chyba w nocy nie będę mogła spać.

Ja za wizytę płace 100 zł. Za prenatalne 150. Za drugie prenatalne nie płacę bo jestem już pod opieką szpitala uniwersyteckiego, przez ryzyko choroby u dziecka. I oni mi robią prenatalne drugiego trymestru i jeszcze echo serca w grudniu.
Baardzo Ci wspolczuje tego stresu... Ja mega kaszle i obawiam sie o szyjke czy trzyma bo nospy i spasmoliny to garściami łykam ostatniio. Tak mi brzuch sie spina i w pachwinach ciagnie po atakach. Ale

@Patii_666 po 35 roku życia prenatalne i połówkowe są za darmo na NFZ, te 3 już nie. Ja teraz place 100 zł za wizytę z USG, a w poprzedniej ciąży płaciłam 50 zł, bo lekarzowi, nie wiedzieć czemu było głupio brać ode mnie więcej 😉 tzn traktował mnie jak stała pacjentkę, bo pół roku dobieraliśmy tabletki, a później 3 miesiące obserwacji cyklu, gdzie chodziłam po 2 razy w tygodniu i wtedy brał 50 zł za dwie wizyty 😉

@Margaretka@ trzymam kciuki!!!

@kilerowna dobrze, że z dzidzią wszystko ok 😃

reklama
Do góry