reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@PałkaZapałka robiłam dziś porządek w szafce lazienkowej i znalazłam wlasnie zapas wkładek laktacyjnych i podkładów i się zastanawialam, czy można je użyć i stwierdziłam, że tak 😉 na podpaskach też nie patrzę na datę ważności. A może powinnam? 🤔
Nie wiem jak takie rzeczy są pakowane, ale myślę, że jeżeli są w czymś to nie powinno być problemu... Jeżeli to tak luzem jest to wiadomo że coś na tym się zbierać może 😂
Nawet miód ma termin ważności a właściwie przechowywany wytrzyma dłużej 😁

Nie wiem jak takie rzeczy są pakowane, ale myślę, że jeżeli są w czymś to nie powinno być problemu... Jeżeli to tak luzem jest to wiadomo że coś na tym się zbierać może 😂
Nawet miód ma termin ważności a właściwie przechowywany wytrzyma dłużej 😁
To ja ostatnio kupiłam worki do odkurzacza z 5e za 1e, też po terminie, mam nadzieję że nic się odkurzaczowi nie stanie 😂🤦‍♀️

Nad Mikołajem tez rozmyslalismy gdyby mial byc chłopak. Ja mam ogólna infekcje, moj lekarz ma taki sprzęt ze od środka mozna zobaczyc co tam się kryje.. Ja juz po tabletkach dopochwowych przeciwbakteryjnych i teraz na odbudowe flory biorę tez dopochwowe. W tej ciąży tylko kurna grzyba jeszcze nie mialam. Pewnie fo czasu. Co jest dziewczyny ze ciąża aż tak predysponuje fo takich infekcji. Poza ciąża kompletnie nic

Polowkowe mam dopiero na 10.12, dzis wizyta po długiej jak dla mnie przerwie i duzo sie dzialo w tym czasie.
Krwawień wczoraj nie miałam, ale totalnie cały dzień leżałam, bez żadnego wysiłku, przez to też, ze czuje sie mega slabo tak jakby ktoś wyssal ze mnie całą moc. 😔
To mamy tego samego dnia, ja mam o 9 rano i też się stresuję, chociaż usg genetyczne ok, ale mimo wszystko.

reklama
Juz po! Ależ zestresowana bylam 🙈
Będzie u nas nasza wymarzona Blanka 😍😍😍😍❤️
Wszystko dobrze, mała waży juz 260 g 🙈
Wyniki spadły, ale nie ma jeszcze tragedii. Dostalam jakis żel na zatoki, dam wam znać dziewczyny po kilku dniach stosowania jak sie sprawuje u mnie.
Szyjka w normie, pomimo usuwanej nadżerki.
Co do jedzenia i braku apetytu mowil, żebym sie nie zmuszała, żebym na siłę nie jadła. Bo to stres powoduje, późniejsze bóle brzucha itd.
No i co do tych krwotokow z nosa, to mówił, ze niedobrze, ze tak mocno krwawie i gdyby znów sie powtórzyło to od razu sie ubierać i do szpitala jechać na oddział otolaryngologiczny to mi jakiś tampon założą.

Także po wizycie jestem spokojna na jakiś czas. ❤️ Za 2 tyg. Półowkowe więc zleci jakos 😍

Do góry