@Wercix mi już na szczęście przeszły wzdęcia na początku 2 trymestru, a co do kataru to ponoć może być. Tak samo taka duża senność mi przeszła
@monika21031991 @Wercix a jaka była płeć poprzedniej ciąży i teraz? Ta sama?
Zastanawiam się pod kątem innych smaków
@Margaretka@ trzymaj się dzielnie! Po takich dniach przyjdzie słońce i będzie lepiej
@PałkaZapałka ja w ogóle mam jakiś zlew na przygotowania
Może przez to, że myślę, że mam większość rzeczy to jakoś tak podchodzę do tego, że dziecku tylko pieluchy będą potrzebne
Ja wczoraj prasowałam ciuchy młodej i mi się tak ich żal zrobiło - ma pełno prawie nowych i nie wiem, czy chłopaka nie będę w różowe ubierać przez to
@mayfly mnie brak apetytu dopadł raz w życiu- jak miałam jelitówkę
W konstytucji jest zapisana wolność przemieszczania się i nie zamierzam się przejmować ich głupimi pomysłami.
@kika1kika ja miałam gryka kokos - siedziałam miesiąc nad tym wyborem i stwierdziłam, że mimo wszystko najlepszy według mnie. A i tak spała z nami na naszym piankowym
Tyle, że kupiłam bezpośrednio od producenta. Teraz zobaczę, czy ma gości i jak nie ma to zostaje. Ja mam kurtkę ciążową po poprzedniej ciąży to już w niej chodzę, bo jesienną już się powoli nie dopinam
Był tu jakiś czas temu wspominany sposób jedzenia ptasiego mleczka - więc młoda wczoraj jadła pierwszy raz w życiu ptasie mleczko i zaczęła od zjedzenia czekolady, a później reszta
To się chyba już w genach przekazuje