Poki co nadal pracuję, ale lekarka jest mega zdziwiona, ze jeszcze nie chcę L4. Mogę pracować zdalnie, więc nie spieszy mi się, a tak mam zajęcie i nie mam aż nadto czasu żeby wymyslać
Imię no trudno wybrać, gdzieś z tyłu głowy jest myśl, że to jednak na całe życie się wybiera
Starszak swoje imię dostał ok miesiąca przed pojawieniem się na świecie, wczesniej miał imię robocze
Teraz będzie Leon, ale może się okazać w kwietniu , że to też imie robocze
Liczyłam na jakies promki na black week - ale raczej poczekam z wyprawkę, ostatecznie w styczniu i lutym tez cos w sklepach będzie. Wczoraj musialam przeklikac mnostwo stron, w poszukiwaniach zdjecia z porownaniem marek i rozmiarów - wczesniej nie zapisałam
Co do szyjki - lekarka widziałam, ze się zaniepokoiła, ze macic się mocno stawia, zrobiła mi dodatkowe usg od doły, zeby sprawdzić i jest ok, w badaniu gin. też mówiła że jest ok.
@Patii_666 na oko duza roznica pomiedzy tymi gondolami ? Jednak tak sobie myslę, że latem to ok ale juz jesienią jak przyjdą kombinezony czy spiworki ? Waga też ma znaczenie, bo ja będę wnosić ten wózek do domu, moi sasiad uważa, że klatka schodowa to nie dom, i mozna palić :/ więc mimo, że mam możliwośc i miejsce zostawić wózek na parterze przy drzwiach to z tego powodu tego nie zrobię ( dodam ,że sam trzyma wózek syna i jemu to nie przeszkadza )