reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Ja w 1 ciąży mialam skracającą sie szyjke. W 20 tyg na połówkowych miala 4 cm a za jakies 10 dni 2.5 cm i juz potem leciala do 1.5 cm w 32 tyg a w 33 tyg urodzilam. Lezalam bardzo dużo, luteine dopochwowa i nospe bralam i sterydy na rozwój płuc malego dostalam. Wszystko mimo że przedwcześniej skonczylo się dobrze. Aaa i mysle ze dlatego mi tak szyjka poleciala bo kaslalam duzo. Taki niezidentyfikowany kaszel trwający pare tyg. Za to w 2 ciazy szyjka trzymala fo 31tyg na poziomie 2.6 a i tak w 32+5 urodzilam także moze taka moja natura 🤷‍♀️
Tez mam kaszel codziennie rano po wstaniu, w dzień sporadycznie, ale rano to codziennie, to takie coś miałaś? 🤔

Tez mam kaszel codziennie rano po wstaniu, w dzień sporadycznie, ale rano to codziennie, to takie coś miałaś? 🤔
Nie. Ja kaszle caly dzien, tak ze az brzuch boli i w pachwinach. A w nocy tylko jak wstaje do małego to wtedy muszę odkałsnac bo taki glut jakby siedzi w gardle. Ale jak spie to nie kaszle. Dziwna sprawa ten moj kaszel. Ale co ciąża to samo

Oo masakra, a lekarze co mówią? Rozkładaj ręce?
Tak. Crp ok morfologia ok to antybiotyku nie będą dawac. W 2 poprzednich dawali choć wyniki dobre były. Ale próbowali niemal wszystkiego.. Sterydy, syropki przeciw kaszlowe i wykrztusne,leki na zgage i na astme i na alergie. I nic nie pomoglo

Tak. Crp ok morfologia ok to antybiotyku nie będą dawac. W 2 poprzednich dawali choć wyniki dobre były. Ale próbowali niemal wszystkiego.. Sterydy, syropki przeciw kaszlowe i wykrztusne,leki na zgage i na astme i na alergie. I nic nie pomoglo
a po porodzie odrazu mija? Może jakieś narządy uciskają ze ten kaszel się nasila?

reklama
Do góry