Oruszka88
Fanka BB :)
Caly czas chrycham, straszne to, odbiera mi sily i fizyczne i psychiczne. Tak sie o dzidzie boję ze szokA jak teraz ten kaszel?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Caly czas chrycham, straszne to, odbiera mi sily i fizyczne i psychiczne. Tak sie o dzidzie boję ze szokA jak teraz ten kaszel?
Ojejku a szyjkę miałaś badaną ostatnio? Kiedy wizyta? Oby się teraz nie skracała...Caly czas chrycham, straszne to, odbiera mi sily i fizyczne i psychiczne. Tak sie o dzidzie boję ze szok
Tez mam kaszel codziennie rano po wstaniu, w dzień sporadycznie, ale rano to codziennie, to takie coś miałaś?Ja w 1 ciąży mialam skracającą sie szyjke. W 20 tyg na połówkowych miala 4 cm a za jakies 10 dni 2.5 cm i juz potem leciala do 1.5 cm w 32 tyg a w 33 tyg urodzilam. Lezalam bardzo dużo, luteine dopochwowa i nospe bralam i sterydy na rozwój płuc malego dostalam. Wszystko mimo że przedwcześniej skonczylo się dobrze. Aaa i mysle ze dlatego mi tak szyjka poleciala bo kaslalam duzo. Taki niezidentyfikowany kaszel trwający pare tyg. Za to w 2 ciazy szyjka trzymala fo 31tyg na poziomie 2.6 a i tak w 32+5 urodzilam także moze taka moja natura
Na ostatnich dwóch wizytach caly czas 3.5 cm i powiedział ze jak sie skróci to okolo 20 tyg pessar mi zalozy. Jak sie skróci poniżej 2.5cmOjejku a szyjkę miałaś badaną ostatnio? Kiedy wizyta? Oby się teraz nie skracała...
A teraz w piatek wizyta. Ja to od wizyty do wizyty żyje odkad ten kaszel sie zaczal 4 lsitopada.Ojejku a szyjkę miałaś badaną ostatnio? Kiedy wizyta? Oby się teraz nie skracała...
Nie. Ja kaszle caly dzien, tak ze az brzuch boli i w pachwinach. A w nocy tylko jak wstaje do małego to wtedy muszę odkałsnac bo taki glut jakby siedzi w gardle. Ale jak spie to nie kaszle. Dziwna sprawa ten moj kaszel. Ale co ciąża to samoTez mam kaszel codziennie rano po wstaniu, w dzień sporadycznie, ale rano to codziennie, to takie coś miałaś?
Oo masakra, a lekarze co mówią? Rozkładaj ręce?Nie. Ja kaszle caly dzien, tak ze az brzuch boli i w pachwinach. A w nocy tylko jak wstaje do małego to wtedy muszę odkałsnac bo taki glut jakby siedzi w gardle. Ale jak spie to nie kaszle. Dziwna sprawa ten moj kaszel. Ale co ciąża to samo
Tak. Crp ok morfologia ok to antybiotyku nie będą dawac. W 2 poprzednich dawali choć wyniki dobre były. Ale próbowali niemal wszystkiego.. Sterydy, syropki przeciw kaszlowe i wykrztusne,leki na zgage i na astme i na alergie. I nic nie pomogloOo masakra, a lekarze co mówią? Rozkładaj ręce?
a po porodzie odrazu mija? Może jakieś narządy uciskają ze ten kaszel się nasila?Tak. Crp ok morfologia ok to antybiotyku nie będą dawac. W 2 poprzednich dawali choć wyniki dobre były. Ale próbowali niemal wszystkiego.. Sterydy, syropki przeciw kaszlowe i wykrztusne,leki na zgage i na astme i na alergie. I nic nie pomoglo
Juz e trakcie mi mijał. W 1 ciąży 7tyg kaslalam a w 2 ciazy 4 tyga po porodzie odrazu mija? Może jakieś narządy uciskają ze ten kaszel się nasila?