reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
A miałeś jakiś szewek albo coś założony ?Ja w 1 ciąży mialam skracającą sie szyjke. W 20 tyg na połówkowych miala 4 cm a za jakies 10 dni 2.5 cm i juz potem leciala do 1.5 cm w 32 tyg a w 33 tyg urodzilam. Lezalam bardzo dużo, luteine dopochwowa i nospe bralam i sterydy na rozwój płuc malego dostalam. Wszystko mimo że przedwcześniej skonczylo się dobrze. Aaa i mysle ze dlatego mi tak szyjka poleciala bo kaslalam duzo. Taki niezidentyfikowany kaszel trwający pare tyg. Za to w 2 ciazy szyjka trzymala fo 31tyg na poziomie 2.6 a i tak w 32+5 urodzilam także moze taka moja natura
Guenevere84
Hej Wszystkim, jeśli mogę, to chętnie do Was dołączę. Ja obecnie 18+2. Moja 4 ciąża, mam tylko 1 syna lat 14 i 2 niepowodzenia za sobą. Wierzę, że tym razem ten drugi cud zostanie ze mną. Termin mam na 26 kwietnia, a 10 grudnia połówkowe. Ja już po badaniach genetycznych sanco w 10 tygodniu, dlatego wiem, że będzie drugi chłopczyk. Ale mam problem z imieniem, żadne mi się nie podoba, mój pierwszy syn ma na imię Radosław. Fajnie się Was czyta Dziewczyny. Ja też na L-4 od końca września, miałam plamienia, ale przeszły, mam zestaw leków: acard, clexane, encorton do 10 tygodnia już odstawiony. Wyprawki nie mam, myślałam o lutym, na razie się rozglądam, tak naprawdę nie mam ani jednej rzeczy, bo cały czas trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży, choć brzuszek mam już spory, a to niespełna połowa. Czuję jakieś delikatne muśnięcia, ale nie wiem, czy to to. Po 14 latach już niewiele pamiętam z poprzedniej ciąży. Miłego dnia dla Was Wszystkich.
Nadziejka2021
Witamy to ponownie dużo nowego przed Tobą jeśli chodzi ciąże. Faktycznie z tymi imionami to nie takie proste ale jeszcze mamy trochę czasuHej Wszystkim, jeśli mogę, to chętnie do Was dołączę. Ja obecnie 18+2. Moja 4 ciąża, mam tylko 1 syna lat 14 i 2 niepowodzenia za sobą. Wierzę, że tym razem ten drugi cud zostanie ze mną. Termin mam na 26 kwietnia, a 10 grudnia połówkowe. Ja już po badaniach genetycznych sanco w 10 tygodniu, dlatego wiem, że będzie drugi chłopczyk. Ale mam problem z imieniem, żadne mi się nie podoba, mój pierwszy syn ma na imię Radosław. Fajnie się Was czyta Dziewczyny. Ja też na L-4 od końca września, miałam plamienia, ale przeszły, mam zestaw leków: acard, clexane, encorton do 10 tygodnia już odstawiony. Wyprawki nie mam, myślałam o lutym, na razie się rozglądam, tak naprawdę nie mam ani jednej rzeczy, bo cały czas trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży, choć brzuszek mam już spory, a to niespełna połowa. Czuję jakieś delikatne muśnięcia, ale nie wiem, czy to to. Po 14 latach już niewiele pamiętam z poprzedniej ciąży. Miłego dnia dla Was Wszystkich.
wiola1198
Witaj i gratuluję ciąży. Zdrówka życzę. Ja też 18+2Hej Wszystkim, jeśli mogę, to chętnie do Was dołączę. Ja obecnie 18+2. Moja 4 ciąża, mam tylko 1 syna lat 14 i 2 niepowodzenia za sobą. Wierzę, że tym razem ten drugi cud zostanie ze mną. Termin mam na 26 kwietnia, a 10 grudnia połówkowe. Ja już po badaniach genetycznych sanco w 10 tygodniu, dlatego wiem, że będzie drugi chłopczyk. Ale mam problem z imieniem, żadne mi się nie podoba, mój pierwszy syn ma na imię Radosław. Fajnie się Was czyta Dziewczyny. Ja też na L-4 od końca września, miałam plamienia, ale przeszły, mam zestaw leków: acard, clexane, encorton do 10 tygodnia już odstawiony. Wyprawki nie mam, myślałam o lutym, na razie się rozglądam, tak naprawdę nie mam ani jednej rzeczy, bo cały czas trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży, choć brzuszek mam już spory, a to niespełna połowa. Czuję jakieś delikatne muśnięcia, ale nie wiem, czy to to. Po 14 latach już niewiele pamiętam z poprzedniej ciąży. Miłego dnia dla Was Wszystkich.
PałkaZapałka
Witaj wśród nas masz bardzo ladne, klasyczne imię dla pierwszego syna i ja bym w podobny typ nazwała drugiego synka. Może marek albo Arkadiusz czy cos.Hej Wszystkim, jeśli mogę, to chętnie do Was dołączę. Ja obecnie 18+2. Moja 4 ciąża, mam tylko 1 syna lat 14 i 2 niepowodzenia za sobą. Wierzę, że tym razem ten drugi cud zostanie ze mną. Termin mam na 26 kwietnia, a 10 grudnia połówkowe. Ja już po badaniach genetycznych sanco w 10 tygodniu, dlatego wiem, że będzie drugi chłopczyk. Ale mam problem z imieniem, żadne mi się nie podoba, mój pierwszy syn ma na imię Radosław. Fajnie się Was czyta Dziewczyny. Ja też na L-4 od końca września, miałam plamienia, ale przeszły, mam zestaw leków: acard, clexane, encorton do 10 tygodnia już odstawiony. Wyprawki nie mam, myślałam o lutym, na razie się rozglądam, tak naprawdę nie mam ani jednej rzeczy, bo cały czas trudno mi uwierzyć, że jestem w ciąży, choć brzuszek mam już spory, a to niespełna połowa. Czuję jakieś delikatne muśnięcia, ale nie wiem, czy to to. Po 14 latach już niewiele pamiętam z poprzedniej ciąży. Miłego dnia dla Was Wszystkich.
Oruszka88
Hej. W 1 ciazy nie mialam bo caly czas jakies infekcje byly a jak sie w 31 tc skończyły to stwierdzili ze to juz za pozno i ze moze mi pęcherz płodowy pęknąć przy zakladaniu... No i zaraz w 32 urodzilam. A w drugiej ciazy szyjka była okA miałeś jakiś szewek albo coś założony ?
magdula36
Ja chodzę do pracy, bo jest taka sytuacja, że za szybko zaszłam w ciążę Myślałam, że to dłużej potrwa i dziewczyny zdążą wrócić z macierzyńskich. Teraz szukają kogoś, by mnie zastąpił, ale jest ciężko z nowymi pracownikami. Generalnie lubię swoją pracę, choć wiadomo - są czasem nerwy, ale mam wrażenie, że w pracy bardziej odpoczywam, niż w domu przy 2,5 latce W pierwszej ciąży pracowałam do połowy 7 miesiąca i żałuję, bo poświęciłam się dla pracy, a podziękowano mi za nią 3 tyg po powrocie z macierzyńskiego.
@Oruszka88 może faktycznie to kwestia uroku ciąży, która coś uciska :/
@Guenevere84 witaj Teraz musi być już tylko dobrze!!
@Oruszka88 może faktycznie to kwestia uroku ciąży, która coś uciska :/
@Guenevere84 witaj Teraz musi być już tylko dobrze!!
Czescjaksiemasz
Mój M. ma ksywę Kiler (od nazwiska).
Dzisiaj mówię, że moglibyśmy w sumie zacząć się zastanawiać nad imieniem dla naszego Robaczka
Wymyślił.
Jerzy. Żeby był Jurek Kiler
Miłego dnia dziewczyny
Dzisiaj mówię, że moglibyśmy w sumie zacząć się zastanawiać nad imieniem dla naszego Robaczka
Wymyślił.
Jerzy. Żeby był Jurek Kiler
Miłego dnia dziewczyny
reklama
Karin14