Wolfgirl
Fanka BB :)
Ja od 6 tyg na zwolnieniuA powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od 6 tyg na zwolnieniuA powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?
Woow ale super praca, ale chyba od początku już Ci dali zwolnienie? Czy jak to wyglądało?Ja jestem stewardesa i też siedzę w domu. I dostaje już do głowy... Nie wiem czym się zająć... Normalnie w domu byłam gościem a teraz
Ja też narazie nic nie kupuje. Zresztą nie wiem kto w brzuchu mieszka to się wstrzymuje. Zacznę robić zakupy w styczniu, lutym choć powiem Ci ze boję się i najchętniej kupowałabym dopiero po porodzieWy tą wyprawkę tak na poważnie szykujecie?
Ja myślałam żeby tak jakoś w styczniu- lutym zacząć szykować . Ale teraz to się zaczęłam zastanawiać
Żeby się nie okazało że będę na samym końcu w pędzie wyprawkę szykować.
Ja nie pracuje. Jestem na świadczeniu na Nadie bo ma orzeczenie o niepełnosprawności jeszcze na 20 miesiecy. Więc jak się dziecko urodzi to na nie nie będę miała nic prócz 500+ bo zostaje na świadczeniuA powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?
ja jestem na zwolnieniu od sierpnia. Ale miałam plamienia i trzy tygodnie leżałam. Robie tez do pracy trochę zdalnie to w sumie tez i czas szybciej mijaA powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?
Ja niestety od 7 tyg na zwolnieniu, nie byłam w stanie chodzić do pracy z moimi bólami brzucha i ryzykiem poronienia. Pracuje na recepcji w hotelu wiec też trochę nerwowa praca.A powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?