reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A tam co się przejmujesz, ja w pierwszej też wszystko na koniec kupowałam, teraz polowałam na okazję dlatego kupiłam, jeżeli bym brała nówkę ze sklepu to jeszcze bym nie kupowała 😜
Dobra to się nie przejmuję ahahah
Wy tą wyprawkę tak na poważnie szykujecie?
Ja myślałam żeby tak jakoś w styczniu- lutym zacząć szykować 🙈. Ale teraz to się zaczęłam zastanawiać 🥴
Żeby się nie okazało że będę na samym końcu w pędzie wyprawkę szykować.
Mój plan jest taki żeby tematem się w lutym zainteresować może w styczniu jak jakieś wyprzedaże będą ahahah
Ale od kilku dni koleżanka która też ma termin na kwiecień mnie pyta o te wszystkie rzeczy czemu jeszcze nie mam i się zastanawiam czy nie zacząć się interesować tematem.
Ale chyba nie dam się zwariować i będę robić tak jak ja chcę 😁

Dobra to się nie przejmuję ahahah
Moze
Mój plan jest taki żeby tematem się w lutym zainteresować może w styczniu jak jakieś wyprzedaże będą ahahah
Ale od kilku dni koleżanka która też ma termin na kwiecień mnie pyta o te wszystkie rzeczy czemu jeszcze nie mam i się zastanawiam czy nie zacząć się interesować tematem.
Ale chyba nie dam się zwariować i będę robić tak jak ja chcę 😁
No dokładnie, nie wiem jak jest w innych większych miastach w Pl, ale my w pierwszej ciąży jak byliśmy na urlopie i chcieliśmy kupić wózek jakiś tam bebbetto, to w jednym sklepie mieli same wózki pokazowe a na wózek się czekało miesiąc czy dwa, my nie mielimy tyle czasu i szukaliśmy sklepu i wózka w którym od ręki możemy zabrać wózek, także żebyście się też za późno nie obudziły 😂😜

No dokładnie, nie wiem jak jest w innych większych miastach w Pl, ale my w pierwszej ciąży jak byliśmy na urlopie i chcieliśmy kupić wózek jakiś tam bebbetto, to w jednym sklepie mieli same wózki pokazowe a na wózek się czekało miesiąc czy dwa, my nie mielimy tyle czasu i szukaliśmy sklepu i wózka w którym od ręki możemy zabrać wózek, także żebyście się też za późno nie obudziły 😂😜
Wózkiem zainteresuje się w styczniu 😂
Ale zastanawiam się czy nie zrzucić całej reszty na mojego mężczyznę 😂🤭 chciał synka będzie miał synka to niech ogarnia 😂😂😂

A powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?
Ja jestem na zwolnieniu jakoś od około 13 tc.
Głównie ze względu na wirusa aczkolwiek teraz moja firma pracuje zdalnie no i tez przez to ze mam dość nerwowa czasami prace (pracuje na infolinii firmy telekomunikacyjnej wiec klienci czasami lubią pokrzyczeć :D )

reklama
Ja jestem na zwolnieniu jakoś od około 13 tc.
Głównie ze względu na wirusa aczkolwiek teraz moja firma pracuje zdalnie no i tez przez to ze mam dość nerwowa czasami prace (pracuje na infolinii firmy telekomunikacyjnej wiec klienci czasami lubią pokrzyczeć :D )
Ja jestem stewardesa i też siedzę w domu. I dostaje już do głowy... Nie wiem czym się zająć... Normalnie w domu byłam gościem a teraz 🙀

Do góry