Ewciak1007
Fanka BB :)
A nawet trzyTo jest już nas dwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nawet trzyTo jest już nas dwie
Dobra to się nie przejmuję ahahahA tam co się przejmujesz, ja w pierwszej też wszystko na koniec kupowałam, teraz polowałam na okazję dlatego kupiłam, jeżeli bym brała nówkę ze sklepu to jeszcze bym nie kupowała
Mój plan jest taki żeby tematem się w lutym zainteresować może w styczniu jak jakieś wyprzedaże będą ahahahWy tą wyprawkę tak na poważnie szykujecie?
Ja myślałam żeby tak jakoś w styczniu- lutym zacząć szykować . Ale teraz to się zaczęłam zastanawiać
Żeby się nie okazało że będę na samym końcu w pędzie wyprawkę szykować.
No dokładnie, nie wiem jak jest w innych większych miastach w Pl, ale my w pierwszej ciąży jak byliśmy na urlopie i chcieliśmy kupić wózek jakiś tam bebbetto, to w jednym sklepie mieli same wózki pokazowe a na wózek się czekało miesiąc czy dwa, my nie mielimy tyle czasu i szukaliśmy sklepu i wózka w którym od ręki możemy zabrać wózek, także żebyście się też za późno nie obudziłyDobra to się nie przejmuję ahahah
Moze
Mój plan jest taki żeby tematem się w lutym zainteresować może w styczniu jak jakieś wyprzedaże będą ahahah
Ale od kilku dni koleżanka która też ma termin na kwiecień mnie pyta o te wszystkie rzeczy czemu jeszcze nie mam i się zastanawiam czy nie zacząć się interesować tematem.
Ale chyba nie dam się zwariować i będę robić tak jak ja chcę
Wózkiem zainteresuje się w styczniuNo dokładnie, nie wiem jak jest w innych większych miastach w Pl, ale my w pierwszej ciąży jak byliśmy na urlopie i chcieliśmy kupić wózek jakiś tam bebbetto, to w jednym sklepie mieli same wózki pokazowe a na wózek się czekało miesiąc czy dwa, my nie mielimy tyle czasu i szukaliśmy sklepu i wózka w którym od ręki możemy zabrać wózek, także żebyście się też za późno nie obudziły
Może i tak, a może już kopieMi położna mówiła że to czuć jak pępowina pracuje że pod ręką to dopiero jak wyraźne kopnięcia są
Ja jestem na zwolnieniu jakoś od około 13 tc.A powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?
Ja jestem stewardesa i też siedzę w domu. I dostaje już do głowy... Nie wiem czym się zająć... Normalnie w domu byłam gościem a terazJa jestem na zwolnieniu jakoś od około 13 tc.
Głównie ze względu na wirusa aczkolwiek teraz moja firma pracuje zdalnie no i tez przez to ze mam dość nerwowa czasami prace (pracuje na infolinii firmy telekomunikacyjnej wiec klienci czasami lubią pokrzyczeć )