Madllen_pleasure
Fanka BB :)
Ja od początku na zwolnieniu, czyli od 4-5 tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poprosiłam o zwolnienie od razu (chyba w 8tygodniu) z tego względu, że miałam w grafiku 10 dni latania po dzikiej Afryce (takiej naprawdę dzikiej Kameruny Ghany i te sprawy) i się bałam, że w razie jakiegoś plamienia, krwotoku czy czegoś byłby problem. Ale koleżanki latają tak do 10 tygodnia mniej więcejWoow ale super praca, ale chyba od początku już Ci dali zwolnienie? Czy jak to wyglądało?
Wow ! Tylko pozazdrościć takiej pracy. Super sprawa.Ja poprosiłam o zwolnienie od razu (chyba w 8tygodniu) z tego względu, że miałam w grafiku 10 dni latania po dzikiej Afryce (takiej naprawdę dzikiej Kameruny Ghany i te sprawy) i się bałam, że w razie jakiegoś plamienia, krwotoku czy czegoś byłby problem. Ale koleżanki latają tak do 10 tygodnia mniej więcej
Ja tam planuje wrócić mój facet jest sportowcem więc nie będziemy mieć lekko ale damy radęTeż zawsze mnie fascynowała praca stewardessy, ale jak już będziesz miała rodzinę, to chyba ciężko będzie wrócić do pracy? @kilerowna
Ja jestem na zwolnieniu od 24 września
Skąd wiecie, że sklepów nie zamkną?? Kiedyś tak się mówiło w żartach, a teraz to już nie wiadomo w sumie
Pracuje bo ja nie nadaje się do siedzenia w domu i na łep dostaje. Ostatnio pracowałam do dnia przed CC i mam nadzieję że teraz tez się uda.A powiedzcie mi dziewczyny czy pracujecie czy na zwolnieniach?
A ja chyba do połówkowychJa planuję pracować do końca lutego