reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Woow ale super praca, ale chyba od początku już Ci dali zwolnienie? Czy jak to wyglądało?
Ja poprosiłam o zwolnienie od razu (chyba w 8tygodniu) z tego względu, że miałam w grafiku 10 dni latania po dzikiej Afryce (takiej naprawdę dzikiej Kameruny Ghany i te sprawy) i się bałam, że w razie jakiegoś plamienia, krwotoku czy czegoś byłby problem. Ale koleżanki latają tak do 10 tygodnia mniej więcej ☺️

Ja poprosiłam o zwolnienie od razu (chyba w 8tygodniu) z tego względu, że miałam w grafiku 10 dni latania po dzikiej Afryce (takiej naprawdę dzikiej Kameruny Ghany i te sprawy) i się bałam, że w razie jakiegoś plamienia, krwotoku czy czegoś byłby problem. Ale koleżanki latają tak do 10 tygodnia mniej więcej ☺️
Wow ! Tylko pozazdrościć takiej pracy. Super sprawa.

Też zawsze mnie fascynowała praca stewardessy, ale jak już będziesz miała rodzinę, to chyba ciężko będzie wrócić do pracy? @kilerowna

Ja jestem na zwolnieniu od 24 września ;)

Skąd wiecie, że sklepów nie zamkną?? Kiedyś tak się mówiło w żartach, a teraz to już nie wiadomo w sumie🤔 😅
Ja tam planuje wrócić 😁 mój facet jest sportowcem więc nie będziemy mieć lekko ale damy radę 💪🏼

reklama
Do góry