reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@Pauliska757 moja ma to samo 😱 to co na kanapce jest jedzone osobno, a to co jest trwale związane z kanapką czyli masło czy pasta jakaś to są wyjadane palcami 😂🤦‍♀️ A hitem jest lizanie żółtka jak lody. Bialko zjada normalnie, a z żółtkiem ma problem - raz podziabała je na kawałki i powiedziała, że to są kurczaczki 🤦‍♀️ Co prawda mamy własne kury, ale kurczaków nie i raczej jej jeszcze cyklu życia kury nikt nie opowiadał, więc nie wiem skąd jej się to wzięło ;)

Ja tez w tej 3 ciąży najwiecej stękam i cały czas cos jest nie tak. Ale przy tamtej dwójce mialam dużo wiecej odpoczynku a teraz starszy dokucza roczniakowi który zaczyna podbijać świat bo uczy się chodzić . I miejsca na odpoczynek jest nie za wiele a dolegliwości multum. Czasem z wyra sie podnieść nie mogę tak mi slabo. To tez sobie ponarzekałam ;)

Dziewczyny wysyłam wam trochę jodu z nad morza. ❤️
Dziś ten dzień kiedy czuje sie naprawdę źle, na szczęście jest mąż w domciu i pomaga mi dzisiaj bardzo dużo.
Dzisiejszy spacer jak zbawienie na moje zawroty głowy od rana.
IMG_20201119_143923.jpg

Dziewczyny wysyłam wam trochę jodu z nad morza. ❤
Dziś ten dzień kiedy czuje sie naprawdę źle, na szczęście jest mąż w domciu i pomaga mi dzisiaj bardzo dużo.
Dzisiejszy spacer jak zbawienie na moje zawroty głowy od rana.
Zobacz załącznik 1203658

❤️❤️❤️
Też bym się tam chciała znaleźć chociaż na chwilę. Ale niestety nad morze mam baaaardzo daleko 😟 Pozdrów morze od nas 😉

Witam wszystkie kwietniowe mamusie! 🤗 Jestem nowa na forum i chciałam się z Wami przywitać. Mam termin porodu na Prima Aprilis (1 kwietnia) 🤣 Więc może urodzi się mała śmieszka? 🤔 Wczoraj byłam na drugich badaniach prenatalnych. Z dzieckiem wszystko w porządku, waży 408 gram. Będzie to dziewczynka. To już druga córka, poprzednia to 15-miesięczna sierpniówka 2019 😉 Sierpniowa Zuzia ważyła po porodzie 3970 gram. Obecne dziecko też będzie duże wg mojego ginekologa.
Pozdrawiam i życzę Wam zdrówka! 💕

reklama
Witam wszystkie kwietniowe mamusie! 🤗 Jestem nowa na forum i chciałam się z Wami przywitać. Mam termin porodu na Prima Aprilis (1 kwietnia) 🤣 Więc może urodzi się mała śmieszka? 🤔 Wczoraj byłam na drugich badaniach prenatalnych. Z dzieckiem wszystko w porządku, waży 408 gram. Będzie to dziewczynka. To już druga córka, poprzednia to 15-miesięczna sierpniówka 2019 😉 Sierpniowa Zuzia ważyła po porodzie 3970 gram. Obecne dziecko też będzie duże wg mojego ginekologa.
Pozdrawiam i życzę Wam zdrówka! 💕
Witaj. Mam koleżankę z 1kwietnia i faktycznie jest śmieszka😁 Jak przechodzisz ciąże? Męczyły Cię dolegliwości jakies?

Do góry