Margaretka@
Fanka BB :)
Aj weź, musiałam jej porozrywać te dziury, żeby ich nie było widać, bo inaczej nie ruszyła
Dzieci to są jednak zabawne
Kto by pomyślał że trzeba się dziur w serze pozbywać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aj weź, musiałam jej porozrywać te dziury, żeby ich nie było widać, bo inaczej nie ruszyła
Hahah, mała Agentka Szymon jak je kanapke to ściąga z niej to co ma, wydłubuje masło palcem z dziur i je zjada a później je kanapke
Też niezły. Ciekawe kiedy im to minieHahah, mała Agentka Szymon jak je kanapke to ściąga z niej to co ma, wydłubuje masło palcem z dziur i je zjada a później je kanapke
Podejrzewam że jak jedno minie to co innego wymyśląTeż niezły. Ciekawe kiedy im to minie
Dziewczyny wysyłam wam trochę jodu z nad morza. ❤
Dziś ten dzień kiedy czuje sie naprawdę źle, na szczęście jest mąż w domciu i pomaga mi dzisiaj bardzo dużo.
Dzisiejszy spacer jak zbawienie na moje zawroty głowy od rana.
Zobacz załącznik 1203658
Witaj. Mam koleżankę z 1kwietnia i faktycznie jest śmieszka Jak przechodzisz ciąże? Męczyły Cię dolegliwości jakies?Witam wszystkie kwietniowe mamusie! Jestem nowa na forum i chciałam się z Wami przywitać. Mam termin porodu na Prima Aprilis (1 kwietnia) Więc może urodzi się mała śmieszka? Wczoraj byłam na drugich badaniach prenatalnych. Z dzieckiem wszystko w porządku, waży 408 gram. Będzie to dziewczynka. To już druga córka, poprzednia to 15-miesięczna sierpniówka 2019 Sierpniowa Zuzia ważyła po porodzie 3970 gram. Obecne dziecko też będzie duże wg mojego ginekologa.
Pozdrawiam i życzę Wam zdrówka!