Karin14
Fanka BB :)
Kochana zapraszam do Kołobrzegu❤❤❤
Też bym się tam chciała znaleźć chociaż na chwilę. Ale niestety nad morze mam baaaardzo daleko Pozdrów morze od nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana zapraszam do Kołobrzegu❤❤❤
Też bym się tam chciała znaleźć chociaż na chwilę. Ale niestety nad morze mam baaaardzo daleko Pozdrów morze od nas
Woow ty z Kg jesteś?Kochana zapraszam do Kołobrzegu
Tak, a coo?Woow ty z Kg jesteś?
Bo ja też, tylko 5lat w NL, chyba dwie dziewczyny są jescze z okolic, plus któreś Kg to też miasto rodzinne, nigdy nikogo jescze nie poznałam z KgTak, a coo?
Czyli nie ma Cie na miejscu?Bo ja też, tylko 5lat w NL, chyba dwie dziewczyny są jescze z okolic, plus któreś Kg to też miasto rodzinne, nigdy nikogo jescze nie poznałam z Kg
Moja ma 8 lat i w domu rozbiera kanapki na czynniki pierwsze i zjada po kolei składnikiTeż niezły. Ciekawe kiedy im to minie
Niestety nie, my rzadko zjeżdżamy do Polski, odkąd mamy synka to już wgl ciezkoCzyli nie ma Cie na miejscu?
Przydałby mi się ktoś z kim mogłabym się spotkać i pogadać na te tematy w 4 oczy
Zostal mi tylko mąż, mama i teściowa.
A czy ty jesz dzisiaj delicje albo ptasie mleczko normalnie?@Kasia0685 czyli to nie przechodzi?