reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

@magdula36 Wlaśnie pisałam post na zamkniętym😀 Badanie zajęło mi 2,5 godziny po dziedzię uparte i odwrócone dupką, nie chciała się pokazywać 😂. Więc musiałam odstawiać wygibasy- podskoki, przysiady. Wszystko w porządku. Waży 302g. Rozwija się i rośnie prawidłowo. Nie wykryto markerów wad chromosomowych. Jedynie co to mam na dolnej granicy wartość wód płodowych i mam pić ok3l/dobę 😅

Śmiesznie to musiało wyglądać 😂 Ciekawa jestem co na to dzidzia w brzuszku. Pewnie pomyślała że powariowali 😂
Bardzo się cieszę że wszystko w porządku. Zdrowie najważniejsze.
Pytałaś się z jakiego powodu może być mało wód?

Ja połówkowe mam za tydzień. Strasznie się boję. Mam nadzieję że może wyniki przyjdą do tej pory. Po ostatnich prenatalnych świat mi się zawalił. Mam nadzieję że teraz będą lepsze wiadomości...

reklama
Bo jesteś starsza :p Ja się zastanawiam jak to czują takie młódki po 20-kilka lat :p Ale sobie mówię, że mam przynajmniej prawdo głośno stękać 😂

@Lola13 ubierasz góralskie skarpeciochy, klapku kubota swojego faceta i dajesz na śnieg 😂 ;)

Kurde, kurde, kurde no łamię się na tego chłopaka 😱

A co do skarpet w nocy to ja młodej zakładałam skarpety (upatrzyła sobie 3 pary do spania) bo strasznie się wykopywała spod kołdry, aż kupiłam jej śpiworek i przestałam zakładać skarpety i teraz ona tych skarpet nie założy do chodzenia, bo one są do spania przecież i nie przegadasz 🤦‍♀️

@Pauliska757 z tego co kojarzę to S 36-38 M to 40-42, a L44-46, ale z tego co słyszałam, to jak nosisz S normalnie to bierz S. Ja nosiłam przed ciążą 40-42, a kupiłam ciuchy L (44-46) i są dobre dla mnie i posłużą trochę.

@kika1kika z rozmiarówką Lipilu ja mam takie doświadczenie, że wszystko jest większe - czasem miałam wrażenie, że swetry np 62 nosiła jak już miała ponad 70. I ogólnie bluzki i swetry wydawały mi się za szerokie. Za to bodziaki i getry były ok, ewentualnie ciut większe - super jakościowe i dobrze mi się z nich spierało marchewkę 😂
Mam 23 lata i tez ciągle stekam. To moja pierwsza ciąża i od samego początku umieralnia. Chociaż i tak uważam, ze mam wysoki próg bólu.
😂

Mam 23 lata i tez ciągle stekam. To moja pierwsza ciąża i od samego początku umieralnia. Chociaż i tak uważam, ze mam wysoki próg bólu.
😂
Ja też wiecznie stękam i narzekam, szczególnie w domu do męża, bo jak ktoś znajomy pyta jak się czuje to mówię zawsze że dobrze😅 a w domu a to kręgosłup boli, a to siły nie mam, a to ciężko mi albo w brzuchu dziwnie..

Ja też wiecznie stękam i narzekam, szczególnie w domu do męża, bo jak ktoś znajomy pyta jak się czuje to mówię zawsze że dobrze😅 a w domu a to kręgosłup boli, a to siły nie mam, a to ciężko mi albo w brzuchu dziwnie..
Jakbym siebie widziała ale ja to i prócz ciąży zganiam na wiek bo 41 lat to już babcia bym mogła być, tak więc dziewczyny rodzcie dzieci puki młode jesteście

@mayfly z innymi markami? rozwiniesz temat?
Widzę ciekawy dzień ?
Ja dziś uczesałam włosy, pomalowałam rzęsy i jakoś świat wydaje się piękniejszy :)
Mam wrażenie, że w smyku, h&m, pepco, sinsay czy reserved konkretny rozmiar wypada tak samo wielkościowo. Next ma jeszcze duże ubrania. Zawsze, jak coś kupiłam, to miała później ;)

reklama
Do góry