K
Katijah
Gość
Ale piękne krechy macie, super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczynam płodne dopieroDziewczyny ja tez owu mialam chyba 8 :-) jesteśmy na podobnym etapie to by wyjaśniało dlaczego nas tak tutaj mało ;-) reszta dziewczyn jeszcze przed testowaniem.
Ja się zastanawiam czy w trzeciej ciąży urodzę przed czy po terminie. Pierwsza córka wg mnie dzien po terminie (o 2 w nocy wiec spóźniła się 2h i by była w terminie), wg usg chyba 11 dni przed terminem. Druga po terminie, ale myślę, że to przez stres nie chciała wyjść. Choć w sumie teraz tez jej się nigdzie nie śpieszy ;-)
i na to liczymy, ze do nas dołączyszDziewczynki cieszę się z Wami, że Wam się udało. Życzę bezproblemowej i nudnej ciąży Marzę o tym aby do Was dołączyć.
a to Twoja pierwsza ciaza?To też koniecznie daj znać jaki wynik! Ja robiłam jeszcze dzisiaj progesteron, bo jestem na luteinie,takze też jestem ciekawa jaki jest poziom
gratulacje tez jestem z grupy ananaskow, często czytałam wpisy, ale sama nie praktykowałam ananasaWitam się w wątku
Test robiony dzisiaj rano Staraliśmy się Z mężem o pierwszego dzidziusia i w 3 cyklu nam się udało, dzięki - początkowo w to nie wierzyłam, ale pierwszy cykl z ananasem i się udało!
Termin wg aplikacji pokazuje 02.04.2021 zawsze marzyłam żeby urodzić wiosną
Ja też marzę o tym samymDziewczynki cieszę się z Wami, że Wam się udało. Życzę bezproblemowej i nudnej ciąży Marzę o tym aby do Was dołączyć.