taaaaDziewczyny proszę tutaj link.
Dodajemy te, które chcą uczestniczyć i trochę się udzielają także na luzie
tak będę czekać, a potem się okaże, że mnie nie dodacie i będę znowu ryczeć wielce pokrzywdzona przez cały weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaaaDziewczyny proszę tutaj link.
Dodajemy te, które chcą uczestniczyć i trochę się udzielają także na luzie
Tu sie same dodajecie a ja tylko akceptujetaaaa
tak będę czekać, a potem się okaże, że mnie nie dodacie i będę znowu ryczeć wielce pokrzywdzona przez cały weekend
Dzisiaj się z tego smieje, ale jak wieczorem czytałam o forum zamkniętym, i rano się okazało że jednak nie, to cały weekend ryczałam .Tu sie same dodajecie a ja tylko akceptuje
Wyluzuj
Tu chyba Marta bierze pod uwagę te, które się udzielają, a nie te, które są najdłużejDzisiaj się z tego smieje, ale jak wieczorem czytałam o forum zamkniętym, i rano się okazało że jednak nie, to cały weekend ryczałam .
Laski a skąd my mamy wiedziec, kogo i kiedy "planujecie " dołączyć ?
Tu chyba Marta bierze pod uwagę te, które się udzielają, a nie te, które są najdłużej
Ja mam termin 21+5 - miałam się zapisać po 15.12. teraz się zastanawiam czy to nie jest za późno.Ja również mam Podobnie bo na 8.12 i 20+4
No coś Ty ? najważniejsze, zeby dzidzia była zabezpieczona, juz prawie połowa a potem juz z górkiNapisałam do lekarza i z powrotem wracamy do lekow.. Duphaston i nospa 3x1 a juz tak sie cieszyłam...
ja tez będę na połówkowy 21+0Ja będę równo w 21t0d. Mogłam też iść wcześniej o tydzień, ale dużo dziewczyn pisze, że im sugeruja, że im później tym lepiej. Gdyby dzidziol był do przodu to bym pewnie zdecydowała na ten termin tydzień wcześniej, ale póki co to jest do tyłu z 2 dni leniuszek