Waleczna36
Fanka BB :)
Dziękuję, skonsultuje to teraz na wizycie we wtorek i zobaczymy co wogole mi powie na temat tej mojej wagi, chce żeby mnie trochę uspokoił, bo te nerwy chyba w ciąży nigdy nie miną, na każdym etapie cośTak jak u @Waleczna36 nie przejmuj sie dopóki lekarz nie powie cos niepokojącego. Jedynie co jak chcecie przytyć to możecie pić te nudridrinki, maja w sobie bardzo duzo właściwości odżywczych i do tego taki jeden drink może zastępować posiłek. Tylko warto uzgodnić czy kobiety w ciąży mogą to pić. Bo nam przecież nic nie wolno ale wydaje mi sie, ze nie jest to w ogóle szkodliwe, a wręcz przeciwnie.
Te nutridrinki bardzo wspomogly mojego męża po wypadku. Bo pomimo tego, że nic nie mógł jeść przez złamana szczękę to pił te drinki przez słomkę i nie tracił na wadze, a dodatkowo szybko wrócił do zdrowia i stanął na nogi. ❤ Więc z własnego doświadczenia polecam, ale warto to skonsultować z lekarzem i ew. Stosować to dodatkowo do standardowego menu dnia.
Ale cóż, takie uroki, dobrze że ciaza trwa tylko 9 miesiecy bo siwych włosów można dostać jeszcze więcej