reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja też nie pije żadnego alko, nawet piw smakowych, ale akurat grzaniec zimą to taki rytuał, przywołuje takie ciepłe wspomnienia z gór 🤍
Grzaniec w górach jesienią 🥰 do tego grul z pieca😅
Ja ostatnio już mam mniejszy apetyt, więc mam nadzieję, że 1 kg na miesiąc to będzie max.

A co do alko. Lubię smak piwa ale nie każdego. Z bezalkoholowych, takich, które nie smakują jak słodka oranżada, mogę polecić smakowe ipa mango (też z żabki). Pyszniutkie, owocowe, nie słodkie, lekko piwne ;)

W ogóle wychodzi na to, że jestem jakimś fanem żabki😳 poczułam się lekko patologicznie🙄

reklama
Kurde nie dosc, ze pandemia i inne zmartwienia, to jeszcze dzisiaj przedszkole mojego dziecka dostalo maila o podlozonym ladunku chemicznym🙄... na szczescie okazalo sie, ze to falszywy alarm... ale kurde komu sie chce robic takie rzeczy😡jeszcze dzieciom w przedszkolu😡
Co za idioci🙈

Dokaldnie. To że ty nie rosniesz to nie znaczy że maluszek nie rośnie :) lekarz najwięcej ci powie bo na pewno kontroluje wagę.
Mam wrażenie że za dawnych lat tak było że trzeba było tyc bo dziecko ma rosnąć i jeść na siłę za dwoje.
No dokładnie, bo dzidzia jakby bierze to wszystko z Ciebie, ale maleństwo rośnie cały czas. Nie będziesz tego na wadze widziała, ale maleństwo będzie caly czas rosło. Ja za równo 2 tyg wizyta 🙈 zobaczymy co tam będzie, mam nadzieję, ze wszystko okej. Tez na początku duzo czytalam np. O tej mojej dwurożnej macicy, ze kobiety nie donoszą ciąży itd. i sie narazalam niepotrzebnie na stres.
Bez sensu. Słuchaj serca, bądź dobrej myśli bo maleństwo wszystko czuje. A lekarz na pewno Cie uspokoi. :) i wszystko jest i będzie dobrze ❤️❤️❤️

Dziewczyny zaczyna się poważnie martwić...
Moja, waga przez kolejny tydz nie ruszyla [emoji17]
Od początku mam tylko +1.2 kg, a u mnie 17t0d czyli 18tc
Czy któraś z dziewczyn miała podobna sytacje ?
Dzięki za jaką kolwiek odp
Z tego co wiem to są dziewczyny ktore są nawet na minusie. A jaka masz sylwetkę? Szczupla jesteś, normalna budowa czy plus size?

Z tego co wiem to są dziewczyny ktore są nawet na minusie. A jaka masz sylwetkę? Szczupla jesteś, normalna budowa czy plus size?
Szczuplutka jak osa, 161cm i waga sprzed ciąży 53.8kg a teraz stoi na 55kg.
Taka mała osa ze mnie 😉

Załączniki

• IMG_20201109_120533.jpg
    IMG_20201109_120533.jpg
    539,7 KB · Wyświetleń: 108
Hej,
Ja też mam problem z wagą. Jestem bardzo szczupla, przed ciążą waga 53 kg przy wzroście 172 cm. Teraz waaga wynosi 56,5 kg, tyle że przytyłam tyle do 16 tyg, a teraz jestem w 19 tc i waga ani drgnie. Już sama nie wiem, co mam jeść, żeby utyc. Zawsze jadłam dużo, ale teraz już nie daje rady więcej wcisnąc w siebie.

reklama
Do góry