reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
Ja sie codziennie ważę i jakoś tak sie boje przytyć. 🙈 Wiem, głupia.. Ale nie chce wyglądać jak pączek z brzuchem 😂😂

Ja 3 kg, z czego prawie 2 kg w ostatnim tygodniu, jestem ciągle głodna, a najgorzej ze słodkim, właśnie zrobiłam naleśniki z serem, pycha 😊

A mój mąż właśnie zrujnował mi dzień... Zrobił grzańca rozumiecie? 🤷😭🙄 Już jakiś czas temu pisałam,że tak za mną chodzi.. jeszcze bezczelny chciał żebym ja go robila.. no nic, zrobiłam sobie herbatkę ala grzaniec - musi wystarczyć 😁
Też ostatnio zrobiłam herbatke grzancowa 😂 co prawda to nie to samo, ale co nam zostało 🙈 moj maz z pracy mi przywozi herbatke chai tea wlasnie taka korzenna, do tego pomarańcza jakieś przyprawy, miodek i pychotka 😍

A mój mąż właśnie zrujnował mi dzień... Zrobił grzańca rozumiecie? 🤷😭🙄 Już jakiś czas temu pisałam,że tak za mną chodzi.. jeszcze bezczelny chciał żebym ja go robila.. no nic, zrobiłam sobie herbatkę ala grzaniec - musi wystarczyć 😁
Na cale szczescie nie lubie grzancow:p w ogole zadnych przypraw korzennych w niczym:) ale ostatnio kupilam sobie wino bezalkoholowe-nie wiem czy tak trafilam, bo sie nie znam, ale powiem wam, ze czegos tak obrzydliwego dwano nie pilam🤢jak skisniete jablka... a mialo byc chardonney😂

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Na cale szczescie nie lubie grzancow:p w ogole zadnych przypraw korzennych w niczym:) ale ostatnio kupilam sobie wino bezalkoholowe-nie wiem czy tak trafilam, bo sie nie znam, ale powiem wam, ze czegos tak obrzydliwego dwano nie pilam🤢jak skosniete jablka... a mialo byc chardonney😂
Ja na szczęście nie piję żadnego alko więc nie muszę szukać jego substytutów😁😁😁 chociaż tu mam spokój.

Dziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
Ja sie codziennie ważę i jakoś tak sie boje przytyć. 🙈 Wiem, głupia.. Ale nie chce wyglądać jak pączek z brzuchem 😂😂
Waze sie tylko u lekarza(po co mi dodatkowy stres😂). Ostatnio na wizycie bylo +3kg. Nastepna wizyte mam 18-go to dowiem sie jaka jest bolesna prawda:p ale to kurde oszukane, bo chodze wieczorem-a nawet jak nie bylam w ciazy to wieczorem nie raz mialam 2-3kg wiecej niz normalnie:p wiem, wiem oszukuje sie:p chociaz mysle ze nie jest zle, bo w pierwszej ciazy na tym etapie mialam prawie 10kg na plusie🙈

reklama
Ja zaczynam dorównywać do wagi sprzed ciąży, w ciąży do pewnego momentu schudła 4 kg.
Ja też nie chce przytyć bardzo w ciąży i muszę to kontrolować bo i tak już mam nadwagę sama w sobie i jem dużo słodkiego...dziś 20+5
No mi też na początku zleciala waga cos około 5kg i poki co 800g na plusie 🙈😵 zobaczę jutro, moze dzisiaj rano byłam spuchnięta po wczorajszym obżarstwie. Wleciały drożdżowe faworki, rurki z kremem i pizza na kolacje 🙈🙈🙈🙈
I mamy 17 tydzień, także musze sie trochę pilnować.
Na cale szczescie nie lubie grzancow:p w ogole zadnych przypraw korzennych w niczym:) ale ostatnio kupilam sobie wino bezalkoholowe-nie wiem czy tak trafilam, bo sie nie znam, ale powiem wam, ze czegos tak obrzydliwego dwano nie pilam🤢jak skosniete jablka... a mialo byc chardonney😂
No ja dostalam szampana 0% poki co stoi, jak sie dowiem jaka płeć dzidzi to odpalimy z mężem 🙈😍 mam nadzieję, ze dobry 😂😂😂 bo mąż pewnie standardowo winko będzie pil z procentami i kusił 😂

Do góry