klaudiaanita
Fanka BB :)
U mnie + 4,9 kgDziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
Ja sie codziennie ważę i jakoś tak sie boje przytyć. Wiem, głupia.. Ale nie chce wyglądać jak pączek z brzuchem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie + 4,9 kgDziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
Ja sie codziennie ważę i jakoś tak sie boje przytyć. Wiem, głupia.. Ale nie chce wyglądać jak pączek z brzuchem
Looooo kurcze serio??? Gdzie to można kupić??
Wydaje mi się, że jakiś auchan albo carrefour, rozglądnę się jak będę następnym razem, może sama się skuszę
Dziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
Ja dziś zdrowo wyjątkowo właśnie piekę buraki na Carpaccio, chociaż dziś mam wzdęty brzuchol jak nie wiem aż mnie boli..Ja 3 kg, z czego prawie 2 kg w ostatnim tygodniu, jestem ciągle głodna, a najgorzej ze słodkim, właśnie zrobiłam naleśniki z serem, pycha
Też ostatnio zrobiłam herbatke grzancowa co prawda to nie to samo, ale co nam zostało moj maz z pracy mi przywozi herbatke chai tea wlasnie taka korzenna, do tego pomarańcza jakieś przyprawy, miodek i pychotkaA mój mąż właśnie zrujnował mi dzień... Zrobił grzańca rozumiecie? Już jakiś czas temu pisałam,że tak za mną chodzi.. jeszcze bezczelny chciał żebym ja go robila.. no nic, zrobiłam sobie herbatkę ala grzaniec - musi wystarczyć
Na cale szczescie nie lubie grzancow w ogole zadnych przypraw korzennych w niczym ale ostatnio kupilam sobie wino bezalkoholowe-nie wiem czy tak trafilam, bo sie nie znam, ale powiem wam, ze czegos tak obrzydliwego dwano nie pilamjak skisniete jablka... a mialo byc chardonneyA mój mąż właśnie zrujnował mi dzień... Zrobił grzańca rozumiecie? Już jakiś czas temu pisałam,że tak za mną chodzi.. jeszcze bezczelny chciał żebym ja go robila.. no nic, zrobiłam sobie herbatkę ala grzaniec - musi wystarczyć
Ja na szczęście nie piję żadnego alko więc nie muszę szukać jego substytutów chociaż tu mam spokój.Na cale szczescie nie lubie grzancow w ogole zadnych przypraw korzennych w niczym ale ostatnio kupilam sobie wino bezalkoholowe-nie wiem czy tak trafilam, bo sie nie znam, ale powiem wam, ze czegos tak obrzydliwego dwano nie pilamjak skosniete jablka... a mialo byc chardonney
Waze sie tylko u lekarza(po co mi dodatkowy stres). Ostatnio na wizycie bylo +3kg. Nastepna wizyte mam 18-go to dowiem sie jaka jest bolesna prawda ale to kurde oszukane, bo chodze wieczorem-a nawet jak nie bylam w ciazy to wieczorem nie raz mialam 2-3kg wiecej niz normalnie wiem, wiem oszukuje sie chociaz mysle ze nie jest zle, bo w pierwszej ciazy na tym etapie mialam prawie 10kg na plusieDziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
No mi też na początku zleciala waga cos około 5kg i poki co 800g na plusie zobaczę jutro, moze dzisiaj rano byłam spuchnięta po wczorajszym obżarstwie. Wleciały drożdżowe faworki, rurki z kremem i pizza na kolacjeJa zaczynam dorównywać do wagi sprzed ciąży, w ciąży do pewnego momentu schudła 4 kg.
Ja też nie chce przytyć bardzo w ciąży i muszę to kontrolować bo i tak już mam nadwagę sama w sobie i jem dużo słodkiego...dziś 20+5
No ja dostalam szampana 0% poki co stoi, jak sie dowiem jaka płeć dzidzi to odpalimy z mężem mam nadzieję, ze dobry bo mąż pewnie standardowo winko będzie pil z procentami i kusiłNa cale szczescie nie lubie grzancow w ogole zadnych przypraw korzennych w niczym ale ostatnio kupilam sobie wino bezalkoholowe-nie wiem czy tak trafilam, bo sie nie znam, ale powiem wam, ze czegos tak obrzydliwego dwano nie pilamjak skosniete jablka... a mialo byc chardonney