reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Kurde nie dosc, ze pandemia i inne zmartwienia, to jeszcze dzisiaj przedszkole mojego dziecka dostalo maila o podlozonym ladunku chemicznym🙄... na szczescie okazalo sie, ze to falszywy alarm... ale kurde komu sie chce robic takie rzeczy😡jeszcze dzieciom w przedszkolu😡

reklama
Przechodzilismy podobna akcje zima zeszlego roku... przedszkole plus podstawowka, dzieci ewakuowali do innej szkoly, prawie km szli w bluzach i papciach w padajacym sniegu... :/
Kurde nie dosc, ze pandemia i inne zmartwienia, to jeszcze dzisiaj przedszkole mojego dziecka dostalo maila o podlozonym ladunku chemicznym[emoji849]... na szczescie okazalo sie, ze to falszywy alarm... ale kurde komu sie chce robic takie rzeczy[emoji35]jeszcze dzieciom w przedszkolu[emoji35]

Dziewczyny zaczyna się poważnie martwić...
Moja, waga przez kolejny tydz nie ruszyla [emoji17]
Od początku mam tylko +1.2 kg, a u mnie 17t0d czyli 18tc
Czy któraś z dziewczyn miała podobna sytacje ?
Dzięki za jaką kolwiek odp

Ja wcześniej 1 kg, dopiero tydzień temu ruszyło, czyli od 17 tyg, na pewno nie jest to powód do zmartwień :)

Kochana, ja się cieszę, ze mi sie waga nie rusza 😅 i tez na początku ciąży schudlam cos ok. 5 kg, mamy 17 tydzień i cały czas stoi w miejscu z tym, ze dzisiaj weszlam na wage i 800 g więcej, ale to mąż sie śmieje, że woda mogla mi sie zatrzymać w organizmie przez obżarstwo wczorajsze. A tak to nic nie przytyłam, myślę, ze mamy jeszcze na to czas, spokojnie. :) dla mnie akurat lepiej, dopóki lekarz nie powie mi, że powinnam przytyć czy cos to sie nie martwię. :) ogólnie nawet jakby mi kazał przytyć to nie wiem co musiałabym jeść, skoro teraz jem jak na siebie wystarczająco. Niczego sobie nie żałuję, jak mam ochote na kebsa to zjem kebsa, jak mam ochotę na tabliczkę czekolady to zjem ja całą. Wiec nie wiem 🙈🤗

Kochana, ja się cieszę, ze mi sie waga nie rusza 😅 i tez na początku ciąży schudlam cos ok. 5 kg, mamy 17 tydzień i cały czas stoi w miejscu z tym, ze dzisiaj weszlam na wage i 800 g więcej, ale to mąż sie śmieje, że woda mogla mi sie zatrzymać w organizmie przez obżarstwo wczorajsze. A tak to nic nie przytyłam, myślę, ze mamy jeszcze na to czas, spokojnie. :) dla mnie akurat lepiej, dopóki lekarz nie powie mi, że powinnam przytyć czy cos to sie nie martwię. :) ogólnie nawet jakby mi kazał przytyć to nie wiem co musiałabym jeść, skoro teraz jem jak na siebie wystarczająco. Niczego sobie nie żałuję, jak mam ochote na kebsa to zjem kebsa, jak mam ochotę na tabliczkę czekolady to zjem ja całą. Wiec nie wiem 🙈🤗
Przez te głupie czytanie w necie o powikłaniach niskiej wagi chyba spanikowałam 😔
Dziękuję za wpis troszkę mi ulżyło 😘 zaczekam jeszcze troszkę, za tydz kolejna wizyta i zobaczę jak się miewa mój maluszek ❤️

reklama
Przez te głupie czytanie w necie o powikłaniach niskiej wagi chyba spanikowałam 😔
Dziękuję za wpis troszkę mi ulżyło 😘 zaczekam jeszcze troszkę, za tydz kolejna wizyta i zobaczę jak się miewa mój maluszek ❤️
Dokaldnie. To że ty nie rosniesz to nie znaczy że maluszek nie rośnie :) lekarz najwięcej ci powie bo na pewno kontroluje wagę.
Mam wrażenie że za dawnych lat tak było że trzeba było tyc bo dziecko ma rosnąć i jeść na siłę za dwoje.

Do góry