magdula36
Fanka BB :)
@Martus122 ponoć jest grzaniec galicyjski bezalkoholowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Martus122 ponoć jest grzaniec galicyjski bezalkoholowy
Tak, tam nadal mozesz miec porod rodzinny. A jak jest cesarka, to maz/partner moze stac za szklanymi drzwiami i wszystko obserwowac. Przy cc dzidziusia najpierw pokazuja mamusi i daja do pocalowania, a potem ida za te szklane drzwi i z tata je oplukuja i zawijaja, zeby nie zmarzlo. Potem wioza na sale z mezem i dzieciaczkiem❤ Pokoje max 2 osobowe z lazienka. Polozne naprawde super-ze wszystkim pomagaja jak chcesz, specjalista od laktacji, pediatra... bez problemu jak nie chcesz karmic to dadza ci butle. Wszyscy byli zawsze mili i usmiechnieci teraz podrozalo niestety 4200 albo 4300. Ale mysle, ze warto. Ja mialam pierwsza cesarke-przez duze problemy z cisnieniem. Ale ogolnie lekarz sie pyta jak chcesz rodzic i nie maja z tym problemu. Teraz juz sama bede chciala cesarke. W pierwszej ciazy mialam mega schiza, ze dziecko bedzie owiniete pepowina i ze cos sie stanie strasznego przy porodzie.... nie pomylilam sie. Maly byl dwa razy mocno owiniety i lekarze musili go odplatywac. Szef kliniki jest tam anestaziologiem i do tej pory pamietam jak chodzil po tej sali operacyjnej i powtarzal kilkla razy: “cale szczescie, ze zrobilismy cesarke”. Widac bylo, ze byl mega przejety o ile nie wystraszony. Na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. Tak, ze teraz nie bede chciala ryzykowac. Bylam wtedy tez mega przerazona. Zostalo mi to w glowie i koniec...
Moj pies tez się gramoli, jeszcze jak się połozy to ok, ale jak zaczyna sobie szukać miejsca i chce mi chodzidzi po brzuchu to nie pozwalam.
Wasze dzieci też tak rajbują w brzuchu o tej porze? Moja chyba nocny marek bedzie
A mój mąż właśnie zrujnował mi dzień... Zrobił grzańca rozumiecie? Już jakiś czas temu pisałam,że tak za mną chodzi.. jeszcze bezczelny chciał żebym ja go robila.. no nic, zrobiłam sobie herbatkę ala grzaniec - musi wystarczyć
Looooo kurcze serio??? Gdzie to można kupić??Miałam to samo pisać, widziałam niedawno w sklepie
Dziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
Ja sie codziennie ważę i jakoś tak sie boje przytyć. Wiem, głupia.. Ale nie chce wyglądać jak pączek z brzuchem
Cały czas myślę o Kasia6594... Mam nadzieję że u niej i maluszków wszystko dobrze...
Jest jest piłam w weekend@Martus122 ponoć jest grzaniec galicyjski bezalkoholowy
Gdzie kupiłaś Kochana?Jest jest piłam w weekend
Widzę w internecie, że w Żabce można dostaćGdzie kupiłaś Kochana?
Ja zaczynam dorównywać do wagi sprzed ciąży, w ciąży do pewnego momentu schudła 4 kg.Dziewczyny, a jak u was z wagą? Macie jakies juz nadprogramowe kg?
Ja sie codziennie ważę i jakoś tak sie boje przytyć. Wiem, głupia.. Ale nie chce wyglądać jak pączek z brzuchem