Tak, bez problemu. Najlepiej pojechac sobie na jedna, dwie wizyty tam. Ja przy pierwszym porodzie bylam dwa razy. Lekarz sie mnie bezposrednio zapytal jak chce rodzic. Na tamten moment nie podobala mi sie zadna opcja, wiec mielismy probowac naturalnie. Kazal mi przyjechac dwa dni po terminie (o ile nic sie wczesniej nie zdazy). Jak pojechalam, to wyszlo dodatkowo, ze moje cisnienie szaleje bardziej niz zwykle... lekarz nie bardzo chcial wywolywac porod w takiej sytuacji i powiedzial, ze go niepokoi to cisnienie bardzo. Czekac tez troche strach byl...Powiedzial, ze rekomenduje cesarke. A jezeli nie chce, to bym musiala podpisac oswiadczenie, ze zostalam poinformowana i ze chce czekac na wasne zyczenie. No nie dyskutowalam z lekarzem i w ten sam dzien mialam cesarke. A naprawde full profesional. Za kazdym razem jak jestem u innego lekarza, to kazdy sie zachwyca jaka piekna mam blizne po cesarce
bardzo nisko i praktycznie niewidoczna
w ogole, pionizuja zaraz jak wroci czucie w nogach(dobra metoda, bo rana sie “nie ulezy” i latwiej wrocic do formy), dwie polozne pomogaja wstac i sie wykapac... naprawde czlowiek czuje, ze sie o niego troszcza i dbaja.