reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny u nas bardzo źle leżymy w szpitalu nikłe szanse na uratowanie ciąży...
Hej myszko.. Trzymajcie sie ciepło.. U nas tez bylo źle. Ale mamy anioła stróża, który nad nami czuwa. Musisz byc dobrej myśli. Będzie wszystko dobrze. Jesteśmy z Tobą całym sercem, pomodle się dzisia i za was!! ❤️❤️❤️❤️ Trzymajcie sie!

No jak widziałaś korniszona i to było na lepszym sprzęcie to pewnie chłopak ale powiem Ci że też bym się czuła skołowana... Słyszałam o przypadkach że z dziewuszki robił się chłopak ale odwrotnieto chyba nie.
Też tak sobie tłumacze, zwłaszcza że byłam nastawion na chłopaka, i jakieś 3 tygodnie temu odbiło mi że jednak nie dziewczyna i teraz mam mętlik.
Za dwa tygodnie mam wizytę prywatną ciekawe co potwierdzi.
Paradoksalnie na pierwszym USG ok 13tc na zdjęciu miedxy nogami wygład jak dziewczyna, i to co wczoraj pokazała vtez jak dziewczyna.
W drugim gabinecie pokazała mi siuraka,

Też tak sobie tłumacze, zwłaszcza że byłam nastawion na chłopaka, i jakieś 3 tygodnie temu odbiło mi że jednak nie dziewczyna i teraz mam mętlik.
Za dwa tygodnie mam wizytę prywatną ciekawe co potwierdzi.
Paradoksalnie na pierwszym USG ok 13tc na zdjęciu miedxy nogami wygład jak dziewczyna, i to co wczoraj pokazała vtez jak dziewczyna.
W drugim gabinecie pokazała mi siuraka,
No to pięknie - taki mały dzidziolek a już kręci światem i Mamusią😁😁😁 a co to dalej będzie??😁😁😁

reklama
Kasia6594 trzymajcie się dzielnie, życzę Wam dużo zdrowia! Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki i modlę się za Was🙏

Do góry